Çözüldü Twrp güncelleme sonrası galeriye girmeme

fantastik74

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi Max 2
Konular
3
global beta kullanırken çıkan miu 10 kararlı sürüme geçmek için Rehber - Yeni ROM Kurma - Adım Adım bu konuda ki adımları aynen yaptım. cihaz açıldığında tüm verilerim uygulamalar duruyordu ama galeriye giremiyorum. galeriye tıkladığımda ana menüye atıyor. dosya yöneticisinde fotoğrafları görüyorum ama tıkladığımda oda ana menüye atıyor. nasıl bir yol izlemem lazım.

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Temiz kurulum yapmanız gerekli. Twrp de wipe yaparken Veri(data) da seçeceksiniz. Global betadan kararlı sürümü geçerken Temiz kurulum yapmak zorunludur. Aksi halde bu tür hatalar ile karşılaşırsınız. Titanium backup veya telefonun ayarlar-ek ayarlar- yedekle geri yükle kısmından yedeginizi alıp daha sonra geri yükleme yapabilirsiniz. Twrp full yedek alır. Sizin sadece kullanıcı yani sonradan kurulan uygulamaları yedeklemeniz gerekiyor. Sistem uygulamalarının yedeğini geri yuklerseniz uyumsuzluk sorunu oluşur

fantastik74

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi Max 2
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temiz kurulum yapmanız gerekli. Twrp de wipe yaparken Veri(data) da seçeceksiniz. Global betadan kararlı sürümü geçerken Temiz kurulum yapmak zorunludur. Aksi halde bu tür hatalar ile karşılaşırsınız. Titanium backup veya telefonun ayarlar-ek ayarlar- yedekle geri yükle kısmından yedeginizi alıp daha sonra geri yükleme yapabilirsiniz. Twrp full yedek alır. Sizin sadece kullanıcı yani sonradan kurulan uygulamaları yedeklemeniz gerekiyor. Sistem uygulamalarının yedeğini geri yuklerseniz uyumsuzluk sorunu oluşur

peki hocam titanium back ile fotoğraflarımı da yedekleyebilir miyim.

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
peki hocam titanium back ile fotoğraflarımı da yedekleyebilir miyim.
Onlar kalabilir. Format data yapmayacaksınız. Sadece uygulama ve verileri silinecek. Siz yine de fotoğrafları müzik ve WhatsApp i kopyalayın pcnize.

recnut91

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
reco
Cihazım
r7
Konular
4
Fotoğrafları google photos uygulaması ile yedekliyorum. Uygulamaları titanium ile yedekliyorum. Müzikleri de otg ile bir belleğe yedekliyorum. Belki fikir verebilir diye yazdım.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fantastik74

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi Max 2
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler sistem kendine geldi :)

Üst Alt