Yardım TWRP Girince Bootloop'a Girdi

Bartuzen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bartu
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
12
Merhaba. Telefonumdaki TWRP uygulaması ile TWRP'ye girdim. Sonra sistemi yeniden başlattım fakat cihaz açılmıyor. Mi logosunda takılıyor. İşin garibi, normalde Powered by Android yazısı gelmeden dururdu bu sefer alt tarafta bu yazı varken takılıyor. Cihaza yeniden rom attım fakat olmadı yine aynı sorun devam ediyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Bartuzen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bartu
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazı sıfırlamak istememiştim ama yapacak bir şey kalmadı zamanım yoktu. Ama bu şekilde sorun çözüldü yani.

Oyla:

drdanger

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
okan
Cihazım
mi6
Konular
1

Linkini verdiğim twrp'yi kullanabilirsiniz,takılma problemi yok.Yeni rom yüklerken önce format data sonra 4 wipe yapmazsanız mi logosunda takılır.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23

Linkini verdiğim twrp'yi kullanabilirsiniz,takılma problemi yok.Yeni rom yüklerken önce format data sonra 4 wipe yapmazsanız mi logosunda takılır.
Hocam yanlış bilgi verme.her rom format data istemez.pekçok rom 4 wipe ile sorunsuz yükleniyor.

Oyla:

Bartuzen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bartu
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ben aslında bunu Rom atarken yaşamadım. Xposed kurmaya çalışıyordum ondan dolayı oldu.

Oyla:
Üst Alt