Yardım TWRP Full yedek alma

TanerCinar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Taner
Cihazım
Redmi 5
Konular
25
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
9.10.10
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi 5
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba, ben sıklıkla rom değiştiren birisiyim ve her rom değiştirdiğimde uygulamalarımı klasörlerimi vb dosyalarımı düzenlemekten sıkılıyorum çok uğraştırıyor. Her rom değiştirdikten sonra 1-2 saat uğraşmak rom değiştirmekten soğutuyor. Twrp den full backup alayım diyorum sorun yaşıyorum hata veriyor data olmadan alınca sorun olmuyor. Diyeceğim o ki Twrp üzerinden rom uygulamalarıyla,dosyalarıyla kayıpsız şekilde yedeklenir mi? Böyle bir çözüm bulursam çok rahatlayacağım şimdiden teşekkürler.

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
Google drive ve mi cloud ikisine senkronize edebilirsiniz arama geçmişi mesajlar ana ekran düzeni uygulamalar hepsi geri geliyor hocam

Oyla:

TanerCinar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Taner
Cihazım
Redmi 5
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Google drive ve mi cloud ikisine senkronize edebilirsiniz arama geçmişi mesajlar ana ekran düzeni uygulamalar hepsi geri geliyor hocam
Hocam cevap için teşekkürler ancak internetim kötü olduğu için uygulamalar ve fotoğraflar çok yavaş iniyor beklemek istemiyorum.

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Arkadaşlar merhaba, ben sıklıkla rom değiştiren birisiyim ve her rom değiştirdiğimde uygulamalarımı klasörlerimi vb dosyalarımı düzenlemekten sıkılıyorum çok uğraştırıyor. Her rom değiştirdikten sonra 1-2 saat uğraşmak rom değiştirmekten soğutuyor. Twrp den full backup alayım diyorum sorun yaşıyorum hata veriyor data olmadan alınca sorun olmuyor. Diyeceğim o ki Twrp üzerinden rom uygulamalarıyla,dosyalarıyla kayıpsız şekilde yedeklenir mi? Böyle bir çözüm bulursam çok rahatlayacağım şimdiden teşekkürler.
Aşağıdaki konuyu dikkatlice okumanızda yarar olabilir.

Oyla:
Üst Alt