- Adım
- Emin
- Cihazım
- xiaomi mi5
- Meslek
- Harita Mühendisi
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- V12.0.4.0.RJZMIXM
- Telefon Modeli
- Redmi Note 9 Pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba arkadaşlar telefonuma aşağıdaki işlemleri yaparken format data diyip recovery yaptıktan sonra böyle bir sorunla karşılaştım telefonu kullanamıyorum açamıyorum ve usb bağlantısı da kurulmuyor sadece redmi ışığı yanıp sönüyor.
Reboot ->recovery diyoruz twrp yeniden başlıyor.
Twrp ana ekrana geldikten sonra yükleyeceğimiz rom ve magisk 19.3 zip dosyasını telefon hafızasına atıyoruz. Tekrar twrp ana ekrana gelip,
2- Wipe -> advanced wipe -> 4 wipe yapıyoruz (dalvik,cache,system,data) dedikten sonra twrp ana ekrana gelip install kısmından önce rom dosyasını daha sonrada magisk 19.3 dosyasını yüklüyoruz...
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
1- Wipe -> format data -> yes yazıyoruz. Format işlemi bittikten sonra, twrp ana ekrana gelipReboot ->recovery diyoruz twrp yeniden başlıyor.
Twrp ana ekrana geldikten sonra yükleyeceğimiz rom ve magisk 19.3 zip dosyasını telefon hafızasına atıyoruz. Tekrar twrp ana ekrana gelip,
2- Wipe -> advanced wipe -> 4 wipe yapıyoruz (dalvik,cache,system,data) dedikten sonra twrp ana ekrana gelip install kısmından önce rom dosyasını daha sonrada magisk 19.3 dosyasını yüklüyoruz...