Yardım TWRP fastboot HATASI

drexynoizy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Gm9pro
Konular
2
Merhaba hayırlı günler arkadaşlar sorunum şu şekilde twrpyi başarılı bir şekilde kurdum güzel bir rom buldum twrpye attım daha sonra twrpden romu kurdum ve hiçbir hata vermedi ancak telefonu yeniden başlattigimda beni fastboot bölümüne attı ve twrpyide silmiş sanırsam fastboot modunda döngü içinde kaldım twrpyi yeniden kurdum ancak yine romu yüklediğimde aynı sorun ile karşılaştım sorunun çözümünü bilen bir arkadaş varmı

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
57
Merhaba hayırlı günler arkadaşlar sorunum şu şekilde twrpyi başarılı bir şekilde kurdum güzel bir rom buldum twrpye attım daha sonra twrpden romu kurdum ve hiçbir hata vermedi ancak telefonu yeniden başlattigimda beni fastboot bölümüne attı ve twrpyide silmiş sanırsam fastboot modunda döngü içinde kaldım twrpyi yeniden kurdum ancak yine romu yüklediğimde aynı sorun ile karşılaştım sorunun çözümünü bilen bir arkadaş varmı
twrp üzerinden format data yaparsanız sorun düzelecektir

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Sadece romu flashlayip cihazı mi açıyorsunuz?

drexynoizy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Gm9pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
twrp üzerinden format data yaparsanız sorun düzelecektir
Format data yapıyorum sorun devam ediyor
Sadece romu flashlayip cihazı mi açıyorsunuz?
Durumu şöyle açıklayayım telefonda sistem yok yani tamamen brick durumda format data yaptıktan sonra twrpyi yeniden başlatip romu yüklüyorum rom sorunsuz bir şekilde ve herhangi bir uyarı vermeden yükleniyor ama rom yüklendikten sonra fastboot bölümüne atıp döngüye giriyor bir türlü kurtulamıyorsun fastboot bölümünden yeniden twrpyi yüklemen gerekiyor

Mhmmtyyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Yazılım mühendisi
Konular
2
Hocam bu sorun yanlış hatırlamıyorsam twrp içinde yapılan bir hatadan kaynaklanıyordu.
Twrp denerken dosyaların birisinde bir not defterine not alınmıştı. Şöyle yapmayın sonsuz döngüye girersiniz diye ingilizce olarak. Ama şuanda tam olarak hatırlıyorum desem yalan olur bilgisayardaki twrp dosyalarımı bı kontrol edeyim belki önüme gelir o not defteri.

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
57
Format data yapıyorum sorun devam ediyor

Durumu şöyle açıklayayım telefonda sistem yok yani tamamen brick durumda format data yaptıktan sonra twrpyi yeniden başlatip romu yüklüyorum rom sorunsuz bir şekilde ve herhangi bir uyarı vermeden yükleniyor ama rom yüklendikten sonra fastboot bölümüne atıp döngüye giriyor bir türlü kurtulamıyorsun fastboot bölümünden yeniden twrpyi yüklemen gerekiyor.
Twrp ye gir wipe tikla ordan advanced wipe tikla. Data isaretle altta repair files tikla. Çikan seçenekte change file tikla.Exst2 ve ex4 4 olanlari sirasiyla seçerek saga kaydir tamamdir. Tüm verileriniz silinir.

şunu dener misin

drexynoizy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Gm9pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu sorun yanlış hatırlamıyorsam twrp içinde yapılan bir hatadan kaynaklanıyordu.
Twrp denerken dosyaların birisinde bir not defterine not alınmıştı. Şöyle yapmayın sonsuz döngüye girersiniz diye ingilizce olarak. Ama şuanda tam olarak hatırlıyorum desem yalan olur bilgisayardaki twrp dosyalarımı bı kontrol edeyim belki önüme gelir o not defteri.
Bı kontrol ederseniz çok sevinirim teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twrp ye gir wipe tikla ordan advanced wipe tikla. Data isaretle altta repair files tikla. Çikan seçenekte change file tikla.Exst2 ve ex4 4 olanlari sirasiyla seçerek saga kaydir tamamdir. Tüm verileriniz silinir.

şunu dener misin
Hocam deniyeyim tabiki, ancak sorunum veri silme değil verileri tamamıyla silebiliyorum sorunum rom kurulumu yaptıktan sonra fastboot modunda döngüye girmesi + olarak twrpyi kaldirmasi

Mhmmtyyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Yazılım mühendisi
Konular
2
Dostum baktım biraz önce silinmis o not defteri dosyasını tekrar karşıma çıkarsa ilk ışık sana yazmak olur. İnşallah çözersin problemini

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
57
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam deniyeyim tabiki, ancak sorunum veri silme değil verileri tamamıyla silebiliyorum sorunum rom kurulumu yaptıktan sonra fastboot modunda döngüye girmesi + olarak twrpyi kaldirmasi
bu sorun bende de vardı hocam ve bu şekilde çözmüştum o yüzden yazdım hocam.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
1. Farklı bir TWRP deneyin, TWRP'de sorun var gibi görünüyor.

2. Cihaz modeli belirtmemişsiniz ama fastboot üzerinden mi flash ile kurulum yapın ve daha sonra tekrar TWRP yükleyin.

Üst Alt