Yardım TWRP Error 7 hatası

vitiligo

MIU Fandroid <3
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi4
Konular
25
BL kilidi açık, rootlu Redmi Note 7 cihazıma custom rom kuramıyorum. XDA'dan indirdiğim Atom OS yüklüydü (Android 10) Xiaomi EU romuna geçeyim dedim, dosyayı indirdim, TWRP wipe cache/dalvik ve install işlemlerini yaparken ERROR 7 hatasına takıldım. Bu hata öyle cins ki, kurmak istediğim diğer tüm ROM'larda da karşıma çıkıyor. Şuan TWRP'den hiçbir şekilde custom ROM kuramıyorum. Son çare sabah MIUI'ye dönmeyi deneyeceğim artık. Data'yı da sildiğim için ROM yüklü değil, Redmi ekranında kalıyor telefon.
Farklı TWRP sürümlerini denedim, çare olmadı. TWRP-3.3.1-1001 ve 3.3.0'dan fayda yok. TWRP sürümüyle alakalı olduğunu da sanmıyorum artık. Yine TWRP'den orangefox'u yüklüyorum, hata vermiyor ama recovery'e girdiğim zaman yine eski TWRP açılıyor.
Yardımlarınızı rica ederim.

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
BL kilidi açık, rootlu Redmi Note 7 cihazıma custom rom kuramıyorum. XDA'dan indirdiğim Atom OS yüklüydü (Android 10) Xiaomi EU romuna geçeyim dedim, dosyayı indirdim, TWRP wipe cache/dalvik ve install işlemlerini yaparken ERROR 7 hatasına takıldım. Bu hata öyle cins ki, kurmak istediğim diğer tüm ROM'larda da karşıma çıkıyor. Şuan TWRP'den hiçbir şekilde custom ROM kuramıyorum. Son çare sabah MIUI'ye dönmeyi deneyeceğim artık. Data'yı da sildiğim için ROM yüklü değil, Redmi ekranında kalıyor telefon.
Farklı TWRP sürümlerini denedim, çare olmadı. TWRP-3.3.1-1001 ve 3.3.0'dan fayda yok. TWRP sürümüyle alakalı olduğunu da sanmıyorum artık. Yine TWRP'den orangefox'u yüklüyorum, hata vermiyor ama recovery'e girdiğim zaman yine eski TWRP açılıyor.
Yardımlarınızı rica ederim.
Orangefoxu kurun, kurduktan sonra magisk flashlayın

Oyla:

tgnsrt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nusret
Cihazım
moonphone
Konular
3
Wipe menüsünden adcanced wipe menüsüne girin. Önce sadece dalvik/art cache seçeneğini seçin ve temizleyin. Ardından sırasıyla data,internal storage,cache ve system için aynısini yapın. Ardından tüm seçenekleri işaretleyip tekrar wipe işlemi yapın. Ardından istediğiniz romu yükleyebilirsiniz.

Saçma gelebilir ama benim başıma gelmişti ve bu şekilde çözmüştüm.

Oyla:

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
Kardeşim üst sürümden alt sürüme geçerken format data yani teli sifiirlaman lazım

Oyla:

vitiligo

MIU Fandroid <3
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi4
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wipe menüsünden adcanced wipe menüsüne girin. Önce sadece dalvik/art cache seçeneğini seçin ve temizleyin. Ardından sırasıyla data,internal storage,cache ve system için aynısini yapın. Ardından tüm seçenekleri işaretleyip tekrar wipe işlemi yapın. Ardından istediğiniz romu yükleyebilirsiniz.

Saçma gelebilir ama benim başıma gelmişti ve bu şekilde çözmüştüm.
hepsini yaptım tek tek, en son toplu wipe yaptım. format data "yes" diyerek formatladım. şuan yapmadığım şey kalmadı yani. rom'u atıyorum telefonun hafızasına, install dediğimde yine error 7 hatasını vermeye devam ediyor...

Oyla:

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
hepsini yaptım tek tek, en son toplu wipe yaptım. format data "yes" diyerek formatladım. şuan yapmadığım şey kalmadı yani. rom'u atıyorum telefonun hafızasına, install dediğimde yine error 7 hatasını vermeye devam ediyor...
indirdiğiniz rom dosyası uyumlu olmayabilir hocam dosya ismi nedir acaba ?

Oyla:

vitiligo

MIU Fandroid <3
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi4
Konular
25
indirdiğiniz rom dosyası uyumlu olmayabilir hocam dosya ismi nedir acaba ?
xiaomi.eu_multi_HMNote7_9.10.24_v11-9
PixelExperience_lavender-10.0-20191024-1420-BETA-OFFICIAL
XOS_lavender-9.0-20191024-1609-PRIVATE

Bu 3 ROM'dan hiçbirini kuramıyorum, hep Error 7 hatasını veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

denemek için fastboot ile vbmeta.img flaşladım sonuç yine değişmedi.

Oyla:

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
bu sıkıntıyı aosp romdan geçerken bende yaşadım ama fastboot ile rom kurmak zorunda kaldım hocam siz denemişmiydiniz

Oyla:

vitiligo

MIU Fandroid <3
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi4
Konular
25
bu sıkıntıyı aosp romdan geçerken bende yaşadım ama fastboot ile rom kurmak zorunda kaldım hocam siz denemişmiydiniz
fastboot ile miui romuna dönmekten bahsediyorsanız, son çare onu denicem.

Oyla:
Üst Alt