Çözüldü TWRP Error 7 Hatası

ziusky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Jack
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
Redmi Note 6 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
ÇÖZÜLDÜ
Öncelikle merhabalar. Bu gün Redmi Note 6 Pro telefonumu xiaomi.eu Miui 12 sürümüne geçirmeye karar verdim. Daha önceden Oxygen Port rom kullandığımdan dolayı kurulum yönergelerine aykırı davranıp 4 wipe yaptım. Ve Error 7 hatası aldım. Sonrasında Global Stabil Miui 12 Recovery Rom kurup daha sonra eu roma geçmeye karar verdim. Ama aynı problem buradada oldu. Metainf- google - update script dosyasını bilinen yöntemle düzelttim. bu seferde invalid zip file format hatası aldım. Zip dosyasına verdi bu hatayı. 7z dosyasını ise görmedi bile. Düzenlediğimiz update script dosyasını orjinal rom dosyası içindeki ile değiştirdim bu sefer yine Error 7 Hatası aldım. Maalesef şuanda Mi flash tool ile veya Bilgisayardan kod yazarak yapılabilen işlemleri yapamıyorum. (Bilgisayarımda hiçbir işlem yapılmıyor her işlem hata veriyor. Sanırsam işlemci AMD olduğu için.Başka bir laptop ile hallediyorum bunları ve ancak yarın kullanabilirim onu.) Bu yüzden önceliği adb veya Mi flash tool ile Fastboot Rom atmamaya verirseniz çok sevinirim.
Not: Şuanda herhangi bir işletim sistemi kurulu değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boşuna buraya yazmışım çözdüm şuan. Başka başına gelen olursa:
Farklı bir TWRP sürümü deneyin. Ben şu Linkteki arkadaşımızın paylaşmış olduğu recoveryinin son sürümünü Twrp ile flashladım. Umarum sorununuz çözülmüştür iyi günler.

Üst Alt