- Adım
- Ömer
- Cihazım
- Mi 9T - Davinci
- Konular
- 51
Merhaba Arkadaşlar.
Bugün sizlerle TWRP modunda SS almayı göstermeye çalışacağım.
Gereksinimler:
5. Uygulama açıldıktan sonra 1'i seçin (ilk yapılandırma ayarlarını yapın)
6. Sonra cihazınızın boyutunu girin. Bu örnekte Xiaomi Redmi 1S'yi 720 * 1280 çözünürlükle kullanıyorum. Cihazınızın ekran boyutunu bilmiyorsanız google ile öğrenin benim mi5s Plus cihazım 1080 x 1920
7. Sonraki, yukarıda yaptığınız yapılandırmanın sonucunu belirlemektir. Bir dakika bekleyin. Bu adımda cihazınızın kullandığınız bilgisayara mükemmel bir şekilde bağlandığından emin olun. b
8. Daha önce ayıkladığınız Kurtarma Ekran Görüntüsü v1.5 klasörünün içinde Pixel_formats klasörünün oluştuğunu göreceksiniz. Klasörü açın.
Orijinal ekran ile eşleşen en iyi resmi seçin. Bu örnekte en iyi görüntü seçeneği rgb0'dır.
9. Bundan sonra tekrar 1'i seçiniz - Resminizi görüyorsunuz .. 8. adımda seçtiğiniz en iyi dosya adını rgb0 olarak yazınız.
10. Bu adıma kadar yapılandırma tamamlanmıştır. Sonraki adım,
TWRP Modunda istediğiniz herhangi bir oturumun ekran görüntüsünü almaktır.
11. Resim çekmek için lütfen 1, 2 veya 3 numaralarını seçin . Ekran görüntüsü sonuçları, daha önce ayıkladığınız Kurtarma ekran görüntüsü klasöründeki klasöre yerleştirilmiştir.
Bu
Bugün sizlerle TWRP modunda SS almayı göstermeye çalışacağım.
Gereksinimler:
- Cihazınız için ADB sürücüleri PC'nize veya Dizüstü bilgisayarınıza kurulmuş olmalı
- TWRP Android cihazınıza kurulmuş olmalı
- Cihazınızı bilgisayara bağlamak için veri kablosu
- Uygulama Kurtarma Ekran Görüntüsü v1.5 indirmek için
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(orjinal site) dosya linki aşağıda olacaktır.
- Cihazınızda USB Hata ayıklamayı etkinleştirin
-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirgirip Aygıt'ı PC ile bağlayın
- Kurtarma Ekran Görüntüsü v1.5 ayıklayın (masaüstünde veya başka yerlerde)
- RUNrs.bat dosyasını çift tıklatarak uygulamayı çalıştırın
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
5. Uygulama açıldıktan sonra 1'i seçin (ilk yapılandırma ayarlarını yapın)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
6. Sonra cihazınızın boyutunu girin. Bu örnekte Xiaomi Redmi 1S'yi 720 * 1280 çözünürlükle kullanıyorum. Cihazınızın ekran boyutunu bilmiyorsanız google ile öğrenin benim mi5s Plus cihazım 1080 x 1920
7. Sonraki, yukarıda yaptığınız yapılandırmanın sonucunu belirlemektir. Bir dakika bekleyin. Bu adımda cihazınızın kullandığınız bilgisayara mükemmel bir şekilde bağlandığından emin olun. b
8. Daha önce ayıkladığınız Kurtarma Ekran Görüntüsü v1.5 klasörünün içinde Pixel_formats klasörünün oluştuğunu göreceksiniz. Klasörü açın.
Orijinal ekran ile eşleşen en iyi resmi seçin. Bu örnekte en iyi görüntü seçeneği rgb0'dır.
9. Bundan sonra tekrar 1'i seçiniz - Resminizi görüyorsunuz .. 8. adımda seçtiğiniz en iyi dosya adını rgb0 olarak yazınız.
10. Bu adıma kadar yapılandırma tamamlanmıştır. Sonraki adım,
TWRP Modunda istediğiniz herhangi bir oturumun ekran görüntüsünü almaktır.
11. Resim çekmek için lütfen 1, 2 veya 3 numaralarını seçin . Ekran görüntüsü sonuçları, daha önce ayıkladığınız Kurtarma ekran görüntüsü klasöründeki klasöre yerleştirilmiştir.
Bu
Aliıntıdır