Çözüldü twrp ekranı gelmiyor

omeryk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 T Pro
Konular
11
Beyler twrp ile boot atiyorum magisk de yüklüyorum telefonu rootluyorum fakat + güç tuşuna basınca twrp ekranı gelmiyor ama bu ekranda kalıyor telefon rootlu ondan eminim... lütfen bilen varsa yardımcı olabilir mi

Ekli dosyalar

• miui-recovery-5-0.png
    miui-recovery-5-0.png
    352,7 KB · Görüntüleme: 36

Emircan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Emircan
Cihazım
Xiaomi
Konular
7
fastboot boot twrp.img yaptıktan sonra Advanced sekmesinden install current twrp yap

omeryk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 T Pro
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Advanted bölümü burası reis burdan nereyi seçicem

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-08-27-02-01-03-301_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-08-27-02-01-03-301_com.miui.gallery.jpg
    497,9 KB · Görüntüleme: 25

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Advanted bölümü burası reis burdan nereyi seçicem
hocam sen galiba "fastboot boot twrp.img" komutunu kullanıyorsun. bu sadece telefonu pcdeki dosya aracılığıyla twrpyr bootluyor tek seferliğe mahsus. "fastboot flash recovery twrp.img" komutunu kullanırsan twrpyi cihaza recovery olarak flashlarsın yani güç ve ses açma butonuyla daha sonra da açabilirsin. flashladıktan sonra "fastboot reboot" yaz ve elini hiç kaldırmadan ses açma tuşuna basılı tut otomatik olarak twrpye girersin. Bl kilidini kaparsan twrp otomatik silinir bu arada. rom atarsan da aynı şekilde.

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
hocam sen galiba "fastboot boot twrp.img" komutunu kullanıyorsun. bu sadece telefonu pcdeki dosya aracılığıyla twrpyr bootluyor tek seferliğe mahsus. "fastboot flash recovery twrp.img" komutunu kullanırsan twrpyi cihaza recovery olarak flashlarsın yani güç ve ses açma butonuyla daha sonra da açabilirsin. flashladıktan sonra "fastboot reboot" yaz ve elini hiç kaldırmadan ses açma tuşuna basılı tut otomatik olarak twrpye girersin. Bl kilidini kaparsan twrp otomatik silinir bu arada. rom atarsan da aynı şekilde.
Bl kildi fastboot rom yüklemesi esnasında kapatılırsa twrp silinmiyor muydu?

omeryk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 T Pro
Konular
11
Yok hocam işlemleri doğru yaptığıma eminim magisk de yüklüyorum ama olmuyo işin içinden çıkamadım kafayı yicem rootlu gözüküyor telefon ama işte güç + tuşuna basınca twrp ekranı gelmiyor

omeryk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 T Pro
Konular
11

sivenzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
17

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Twrp varken bl kapatırsan brick olur diye biliyorum stock recovery için stock rom flashlaması yeterli
Yok twrp varken bl kapamayla alakasi yok. Eğer stock rom dışında bir custom rom kullanirken bl kaparsaniz brick olur cihaz. Twrp varken bl kapatınca otomatik olarak cihazın stock recoverysine dönüyor

Üst Alt