- Adım
- Ömer
- Cihazım
- Xiaomi 11 T Pro
- Konular
- 11
hocam sen galiba "fastboot boot twrp.img" komutunu kullanıyorsun. bu sadece telefonu pcdeki dosya aracılığıyla twrpyr bootluyor tek seferliğe mahsus. "fastboot flash recovery twrp.img" komutunu kullanırsan twrpyi cihaza recovery olarak flashlarsın yani güç ve ses açma butonuyla daha sonra da açabilirsin. flashladıktan sonra "fastboot reboot" yaz ve elini hiç kaldırmadan ses açma tuşuna basılı tut otomatik olarak twrpye girersin. Bl kilidini kaparsan twrp otomatik silinir bu arada. rom atarsan da aynı şekilde.Advanted bölümü burası reis burdan nereyi seçicem
Bl kildi fastboot rom yüklemesi esnasında kapatılırsa twrp silinmiyor muydu?hocam sen galiba "fastboot boot twrp.img" komutunu kullanıyorsun. bu sadece telefonu pcdeki dosya aracılığıyla twrpyr bootluyor tek seferliğe mahsus. "fastboot flash recovery twrp.img" komutunu kullanırsan twrpyi cihaza recovery olarak flashlarsın yani güç ve ses açma butonuyla daha sonra da açabilirsin. flashladıktan sonra "fastboot reboot" yaz ve elini hiç kaldırmadan ses açma tuşuna basılı tut otomatik olarak twrpye girersin. Bl kilidini kaparsan twrp otomatik silinir bu arada. rom atarsan da aynı şekilde.
yok hocam bl kilidini kapayınca cihaz anında kendi stock recoverysine dönüyorBl kildi fastboot rom yüklemesi esnasında kapatılırsa twrp silinmiyor muydu?
Yok hocam işlemleri doğru yaptığıma eminim magisk de yüklüyorum ama olmuyo işin içinden çıkamadım kafayı yicem rootlu gözüküyor telefon ama işte güç + tuşuna basınca twrp ekranı gelmiyorhocam sen galiba "fastboot boot twrp.img" komutunu kullanıyorsun. bu sadece telefonu pcdeki dosya aracılığıyla twrpyr bootluyor tek seferliğe mahsus. "fastboot flash recovery twrp.img" komutunu kullanırsan twrpyi cihaza recovery olarak flashlarsın yani güç ve ses açma butonuyla daha sonra da açabilirsin. flashladıktan sonra "fastboot reboot" yaz ve elini hiç kaldırmadan ses açma tuşuna basılı tut otomatik olarak twrpye girersin. Bl kilidini kaparsan twrp otomatik silinir bu arada. rom atarsan da aynı şekilde.
Twrp varken bl kapatırsan brick olur diye biliyorum stock recovery için stock rom flashlaması yeterliyok hocam bl kilidini kapayınca cihaz anında kendi stock recoverysine dönüyor
Yok twrp varken bl kapamayla alakasi yok. Eğer stock rom dışında bir custom rom kullanirken bl kaparsaniz brick olur cihaz. Twrp varken bl kapatınca otomatik olarak cihazın stock recoverysine dönüyorTwrp varken bl kapatırsan brick olur diye biliyorum stock recovery için stock rom flashlaması yeterli