Çözüldü Twrp dokunmatik çalışmama sorunu!

trippin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
S.A. Mi note 3 ü 8.1.3 Haftalık roma yükselttim ondan sonra twrp dokunmatik tepki vermiyor, telefonu aldığımdan beri haftalık sürüm kullanıyorum ilk defa bununla karşılaştım. mi note 3 için olan tüm twrpleri fastboot tan yükledim hepsinde aynı durum. Cihazdan fabrika ayarlarına dönmek istedim twrp de takılı kalıyo sıfırlamıyor, şuan ne yeni rom yükleyebiliyorum, ne sıfırlaya biliyorum. Ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varmı? Aklıma gelen tek çare miflashtan fastboot rom yüklemek ama yine twrp kurup haftalık sürüme geçsem yine aynı sorun olucak gibi.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
S.A. Mi note 3 ü 8.1.3 Haftalık roma yükselttim ondan sonra twrp dokunmatik tepki vermiyor, telefonu aldığımdan beri haftalık sürüm kullanıyorum ilk defa bununla karşılaştım. mi note 3 için olan tüm twrpleri fastboot tan yükledim hepsinde aynı durum. Cihazdan fabrika ayarlarına dönmek istedim twrp de takılı kalıyo sıfırlamıyor, şuan ne yeni rom yükleyebiliyorum, ne sıfırlaya biliyorum. Ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varmı? Aklıma gelen tek çare miflashtan fastboot rom yüklemek ama yine twrp kurup haftalık sürüme geçsem yine aynı sorun olucak gibi.

Aynı sorun bende de var. Twrp çözümünü bulamadım ama yeni rom yüklemek istiyorsan şöyle yapabilirsin.
Yükleyeceğin roma telefona at. Sonra güncelleyiciye gir güncelleme paketini seç de telefona attığın romu seç. Kendi flaşlayacak.

trippin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir saçmalıkta orda yaşıyorum girmeye çalıştığımda güncelleyici durduruldu hatası veriyor, kafaya huniyi takıp gezicem en sonunda.

trippin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ilginize teşekkürler zaten sizin twrp yi kullanıyordum, miflashtan globale geçtim ortan tekrar sizin paylaştığınız twrpyi kurup miuiproya geçtim ancak yine twrp dokunmatik tepki vermiyor. sanırım 8.1.3 ile alakalı bi sorun. olmadı otg usb alııp mousla kullanıcaz sorun çözülene kadar.

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
hocam ilginize teşekkürler zaten sizin twrp yi kullanıyordum, miflashtan globale geçtim ortan tekrar sizin paylaştığınız twrpyi kurup miuiproya geçtim ancak yine twrp dokunmatik tepki vermiyor. sanırım 8.1.3 ile alakalı bi sorun. olmadı otg usb alııp mousla kullanıcaz sorun çözülene kadar.
Hocam bu cuma gelecek güncellemeyi bekle bence. Belki yeni güncellemede düzelir sorun. Bende de aynı sorun var. Bu arada root ta siliniyor bu güncellemede

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
8.3.1 kurduktan sonra yeni upload ettiğim twrp jason v2 sürümü indirip fastboot üzerinden flashlayın dokunmatik sorunu çözülecektir. Sürüm geçişleri arası sorun yaşamanız olası çünkü xiaomi arkaplanda değişikliklere gitmiş durumda.
[doublepost=1520267449,1520267125][/doublepost]suatsari hocam sizin twrp de bir sıkıntı var mı?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
bir saçmalıkta orda yaşıyorum girmeye çalıştığımda güncelleyici durduruldu hatası veriyor, kafaya huniyi takıp gezicem en sonunda.
Evet arkadaşlar, trippin arkadaşımızı akşam yolda gezerken buldum.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Not: Umarım yanlış anlamazsınız. Maksat tam yeri gelmişken taşı gediğine koyup insanların yüzünde bir anlık bir tebessüm ettirmek.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Codered hocamın bugün yayınladığı yeni sürüm sorunsuz çalışıyor...

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Codered hocamın bugün yayınladığı yeni sürüm sorunsuz çalışıyor...
Yarın deneyeceğim hocam bende.

[doublepost=1520311782,1520271696][/doublepost]
Yarın deneyeceğim hocam bende.

V2 sürümü sorunsuz bir şekilde yüklendi ve dokunmatik çalışıyor. teşekkürler hocam.

Üst Alt