Soru TWRP depolama 0 MB sorunu

Maestro78

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi6
Konular
1
Telefonum mi 6 ve miui pro rom yuklu. Eu romdan miui pro roma geçişte sorun olmadı fakat farklı bir miui rom yükleyeyim dedim twrp depolama 0 MB görünüyor. Kalıcı twrpyi zor yükledim, farklı twrp yüklersem silinir diye korkuyorum açıkçası, ne yapabilirim

Miui pro rom 8.5.14 kullanıyorum. Telefonum mi 6. Garip bir şekilde bazı uygulamalardaki sesler gitti. İnstagram ana sayfadayken sayfayı aşağı indirince bi ses geliyordu o kayboldu mesela. Nasıl düzeltebilirim bunu.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Telefonum mi 6 ve miui pro rom yuklu. Eu romdan miui pro roma geçişte sorun olmadı fakat farklı bir miui rom yükleyeyim dedim twrp depolama 0 MB görünüyor. Kalıcı twrpyi zor yükledim, farklı twrp yüklersem silinir diye korkuyorum açıkçası, ne yapabilirim
Bu durum uygulama kaynaklı olabilir, rom değiştirip denedinizmi hocam

Son düzenleme:
Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Miui pro rom 8.5.14 kullanıyorum. Telefonum mi 6. Garip bir şekilde bazı uygulamalardaki sesler gitti. İnstagram ana sayfadayken sayfayı aşağı indirince bi ses geliyordu o kayboldu mesela. Nasıl düzeltebilirim bunu.

Muhtemelen stock romu denedikten sonra veya android 8 - 7 arası geçiş yaptıktan sonra tekrar /data partition şifrelenmiş/alogoritma değişmiş olabilir drunk~~

Çözüm için farklı twrp yüklemeyi deneyebilir, yedek aldıktan sonra data format yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Oyla:

Maestro78

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce birkaç twrp yükledim fakat hepsi daha sonra da silinip stock romdaki recoverye döndü. Kalıcı twrp bulamam diye korkuyorum açıkçası.

Oyla:

Maestro78

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi kendi orjinal romda sorun yoktu. Miui pro rom yükledim ses gitti. Rom degiştiremiyorum su an recoveryde depolama 0 mb görünüyor. Müsait zamanımda rom değiştirip deniycem teşekkürler

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Daha önce birkaç twrp yükledim fakat hepsi daha sonra da silinip stock romdaki recoverye döndü. Kalıcı twrp bulamam diye korkuyorum açıkçası.

Twrp nin silinmesinin başlıca nedeni stock boot kullanımından kaynaklanır. Stock boot imajı cihazı stock recoverye ve /data encryption a zorlar. Bunların dışında eğer zaten xiaomi.eu, miuipro vb. custom romlar kullanıyor veya yüklüyorsanız bu romlar patchlenmiş boot.img ile yüklenirler. 8=)

Oyla:

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25

Format data denediniz mi hocam ?

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Maestro78

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi6
Konular
1
Format datada hersey siliniyor , sadece birkaç ses için değer mi şu an için bilmiyorum

Oyla:
Üst Alt