Çözüldü Twrp den wipe yapmadan Rom Yükleme Hk.

morische

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
moris
Cihazım
Note 13 Pro 5G
Meslek
Mühendis
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.7.0.UNRINXM
Telefon Modeli
Redmi Note 13 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Açık
Günaydın.
Redmi Note 13 Pro 5G kullanıyorum. Şu an HyperOS 1.0 yüklü. Twrp üzerinden HyperOS 2 yüklemek istiyorum. Wipe ve format data yapmadan yeni romu twrp üzerinden yüklesem ne olur?

curtana73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
37
Varsayılan olarak firmware yazılımlarında (rom) veri şifrelemesi vardır. Bu nedenle böyle bir işlem başarılı olsa bile verileri şifreleyecektir. Boot olader kilidi açık yazıyor, root var ise hiç riske girmeyin twrp ile tam yedek alın, sonra istediğiniz işlemi yapın ama şifreleme işlemi yapabilir yine wipe yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Oyla:

morische

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
moris
Cihazım
Note 13 Pro 5G
Meslek
Mühendis
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Varsayılan olarak firmware yazılımlarında (rom) veri şifrelemesi vardır. Bu nedenle böyle bir işlem başarılı olsa bile verileri şifreleyecektir. Boot olader kilidi açık yazıyor, root var ise hiç riske girmeyin twrp ile tam yedek alın, sonra istediğiniz işlemi yapın ama şifreleme işlemi yapabilir yine wipe yapmak zorunda kalabilirsiniz.
Teşekkür ederim cevabınız için. Şifrelemeden kasıt nedir acaba? Yani wipe yapmadan romu yüklemeye izin vermeyebilir mi diyorsunuz?

Oyla:

curtana73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
37
Teşekkür ederim cevabınız için. Şifrelemeden kasıt nedir acaba? Yani wipe yapmadan romu yüklemeye izin vermeyebilir mi diyorsunuz?
Veri şifrelemesi depolamadaki dosyalarınız şifrelenir (encryption) (veri hırsızlığıa karşı) ve bilgisayardan baktığınız zaman dosya ve klasörleriniz karmaşık harflerden oluşuyor, hangi dosya veya klasör nedir bilemezsiniz. Rom yüklerken çok başıma geldi, tek çaresi de data format oluyor bu durumda.

Oyla:

morische

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
moris
Cihazım
Note 13 Pro 5G
Meslek
Mühendis
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Veri şifrelemesi depolamadaki dosyalarınız şifrelenir (encryption) (veri hırsızlığıa karşı) ve bilgisayardan baktığınız zaman dosya ve klasörleriniz karmaşık harflerden oluşuyor, hangi dosya veya klasör nedir bilemezsiniz. Rom yüklerken çok başıma geldi, tek çaresi de data format oluyor bu durumda.
Teşekkür ederim cevaplarınız için.

Oyla: Çözüm
Üst Alt