- Adım
- HASAN
- Cihazım
- Mi9T PRO
- Konular
- 1
Merhabalar cihazım mi9 se cihazımda orange fox kuruluydu sistem güncellemesi geldi güncelle dedim ve cihaz her açılışıta direk orange foxdan açılıyor elinde mi9se stock recovery imaj dosyası olan varsa atabilirimi malesef bulamadım onu yükleyip sistemin kendi yapmasını sağlayacağım güncellemeyi
(SORUN ÇÖZÜLDÜ)
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için paylaşayım.
Edit:Cihaza gelen güncellemeyi yükle deyip yeniden başlatmıştım ve cihaz twrp de takılı kalmıştı açıp kapayınca ordan başlıyordu bende Bu konudaki Recovery imaj dosyasını telefona twrpden install yapınca cihaza sıfırlama yapmadan açmış oldum.Twrp ve magisk silindi imei duruyor bir sıkıntı olmadı.Bu Yöntemle twrp silip güncelleme alabilirsiniz talep gelirse ayrıntılı anlatırım.
(SORUN ÇÖZÜLDÜ)
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için paylaşayım.
Edit:Cihaza gelen güncellemeyi yükle deyip yeniden başlatmıştım ve cihaz twrp de takılı kalmıştı açıp kapayınca ordan başlıyordu bende Bu konudaki Recovery imaj dosyasını telefona twrpden install yapınca cihaza sıfırlama yapmadan açmış oldum.Twrp ve magisk silindi imei duruyor bir sıkıntı olmadı.Bu Yöntemle twrp silip güncelleme alabilirsiniz talep gelirse ayrıntılı anlatırım.
Son düzenleme: