Yardım TWRP Atılmıyor

sakirclk72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şakir
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5 GLOBAL
Telefon Modeli
POCO X3 NFC
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba cihaza twrp+root atacaktım bilgisayardan fkat cihaz 2 dakikaya yakın fastboota kaldı twrp yukleıkten sonra twrpye de giremedim cihaz yeniden başladı twrp de yüklenmedi korkuyorum şimdi de twrp atmaya brick olur diye (twrp yükledikten sonra fastboot modunda twrp girmeye çalışmama rağmen girmedi)

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Merhaba cihaza twrp+root atacaktım bilgisayardan fkat cihaz 2 dakikaya yakın fastboota kaldı twrp yukleıkten sonra twrpye de giremedim cihaz yeniden başladı twrp de yüklenmedi korkuyorum şimdi de twrp atmaya brick olur diye (twrp yükledikten sonra fastboot modunda twrp girmeye çalışmama rağmen girmedi)
Bu konuya baktınız mı:

Oyla:

sakirclk72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şakir
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konuya baktınız mı:
hocam twrp atmada soryn yok bilgisayardan attiktan sonra okay yazisi geliyor fakat 2 dakikaya yakin FastBoot modunda kaldi ilk seferde korktum brnde açikcasi bricklenir veya fastboot ekranin da kalir diyr birdaha ki denemem de sıkıntı olmasin yoksa normal mi bu yasadigim durum baska videolar da beya twrp islemlerin de 10 saniye de guc+ses artmaya badtiklarin da giriyordu bende 2dk kendine gelmedi fastbootta kaldi

Oyla:
Üst Alt