Yardım TWRP adb interface sorunu

Sametakatan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Gm discovery
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Stock rom
Telefon Modeli
Mi9t
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar, TWRP kurdum imei'mi tamir etmek için.Normal telefon açıkken adb driveri düzgün olarak gözüküyor ve adb Shell moduyla işlem yapabiliyorum, lakin TWRP moduna geçince adb interface ünlem işareti oluyor, adb sideload moduna geçince tekrar düzeliyor,denemediğim driver kalmadı.bilgisayarim win 8.1.Telefon normal açıkken işlem yapınca write error : no space left devices diye bir hata veriyor.Yardim eder misiniz arkadaşlar?

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Driverlerin düzgün olmadığını söylüyor hocam

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Merhaba arkadaşlar, TWRP kurdum imei'mi tamir etmek için.Normal telefon açıkken adb driveri düzgün olarak gözüküyor ve adb Shell moduyla işlem yapabiliyorum, lakin TWRP moduna geçince adb interface ünlem işareti oluyor, adb sideload moduna geçince tekrar düzeliyor,denemediğim driver kalmadı.bilgisayarim win 8.1.Telefon normal açıkken işlem yapınca write error : no space left devices diye bir hata veriyor.Yardim eder misiniz arkadaşlar?
Hocam F8 tuşu ile başlangıçta sürekli o hatalı yeniden başlama moduna girmeye çalışın sonra ise YouTube ya driver imza doğrulaması devre dışı bırakma videolarına bakın.Sonra ise driverları kurun olması gerekiyor

Oyla:

Sametakatan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Gm discovery
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driverlerin düzgün olmadığını söylüyor hocam
Hocam denemediğim driver kalmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam F8 tuşu ile başlangıçta sürekli o hatalı yeniden başlama moduna girmeye çalışın sonra ise YouTube ya driver imza doğrulaması devre dışı bırakma videolarına bakın.Sonra ise driverları kurun olması gerekiyor
Deniyecegim inşallah olur.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt