Yardım TWRP Açılırken Siyah Ekran Yanıp Sönme Döngüsü ( TWRP AÇILMIYOR)

SertKabuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Göktuğ
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
2
Pixel Experience 12 Beta yükledim.Bir süre kullandım. Şimdi Arrow Os 12'ye geçmek için romu indirdim, telefonu kapattım, twrp açmaya çalıştığımda twrp logosu çıkıp siyah ekran oluyor birkaç saniyeliğine sonra yeniden twrp açılma logosu geliyor yeniden siyah ekran oluyor ve bu şekilde bir döngü oluyor. Yani TWRP açılmıyor.

Yardımcı olabilir misiniz?

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Kullandığınız twrp sürümü android 12 desteklemediğinden recovery açılmıyor. Cihazınız için LOS recovery mevcut ise fastboot üzerinden yükleyip farklı aosp rom deneyebilirsiniz. Miui geçmek istediğinizde de yine LOS üzerinden şimdiki kullandığınız recovery sürümünü flashlayıp kullanabilirsiniz.

SertKabuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Göktuğ
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
LOS recovery hiç kullanmadım. Miui geçip bu rom işlerini kendi açımdan sonlandırmak istiyorum. Mi Flash ile orijinal roma dönebilir miyim?

SertKabuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Göktuğ
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandığınız twrp sürümü android 12 desteklemediğinden recovery açılmıyor. Cihazınız için LOS recovery mevcut ise fastboot üzerinden yükleyip farklı aosp rom deneyebilirsiniz. Miui geçmek istediğinizde de yine LOS üzerinden şimdiki kullandığınız recovery sürümünü flashlayıp kullanabilirsiniz.

Fastboot 12.5.5 global romu mi flash ile yüklemeyi düşünüyorum. Twrp'deki bu sorun yapacağım işleme engel olmaz değil mi? İlginize çok teşekkürler.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Fastboot 12.5.5 global romu mi flash ile yüklemeyi düşünüyorum. Twrp'deki bu sorun yapacağım işleme engel olmaz değil mi? İlginize çok teşekkürler.
Usb hata ayıklama kapanmadı ise fastboot rom yükleyebilirsiniz. Sorun olmaz.

Üst Alt