Sohbet Twitter

ZonaX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet Ali
Cihazım
iPhone 6s
Konular
1
Twitter'da yeni bir hesap açtık, hiç takipçim yok, hesabımda gizli ama attığım tweetler 10-15 arası görüntülenme alıyor. Nedeni ne olabilir. Ben hiç görüntülenme alsın istemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kimsenin bilgisi yok mu bu konu hakkında

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Twitter'ın gizli hesapları gösteren herhangi bir yazılımsal açığı yok ve herhangi bir 3rd party uygulama ile de bunu kabul etmiyor. Anca bir yazılımcı, bir api yazar ve karşı taraf bu apiyi kullanır ise mecburi olarak tweetlerini paylaşma izni vereceği için geliştirici tarafından görüntülenebilir.

Herhangi bir apiye erişim izni vermedi iseniz feedinize düşen tweetlerinizi görüntülemeniz de oradaki etkileşim sayısını artirabilir.

ZonaX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet Ali
Cihazım
iPhone 6s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twitter'ın gizli hesapları gösteren herhangi bir yazılımsal açığı yok ve herhangi bir 3rd party uygulama ile de bunu kabul etmiyor. Anca bir yazılımcı, bir api yazar ve karşı taraf bu apiyi kullanır ise mecburi olarak tweetlerini paylaşma izni vereceği için geliştirici tarafından görüntülenebilir.

Herhangi bir apiye erişim izni vermedi iseniz feedinize düşen tweetlerinizi görüntülemeniz de oradaki etkileşim sayısını artirabilir.
Teşekkürler herhangi bir apiye izin vermedim.

LionKing17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
S
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
5
Konuyla alakalı değil ama başlık genel başlık şeklinde olunca buradan sormak isterim; Twitter mobil uygulamasında diyelim ki bir linke tıkladık. Global Rom'da Google Chrome üzerinden açıyordu, Eu Stable Rom üzerinde ise Tarayıcı'dan açıyor. Bunu kendimiz ayarlayamıyor muyuz? Ben istiyorum ki opera üzerinde açsın angel~~

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Varsayılan tarayıcı olarak operayi ayarlamanız lazım
Konuyla alakalı değil ama başlık genel başlık şeklinde olunca buradan sormak isterim; Twitter mobil uygulamasında diyelim ki bir linke tıkladık. Global Rom'da Google Chrome üzerinden açıyordu, Eu Stable Rom üzerinde ise Tarayıcı'dan açıyor. Bunu kendimiz ayarlayamıyor muyuz? Ben istiyorum ki opera üzerinde açsın angel~~

LionKing17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
S
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
5
Varsayılan tarayıcı olarak operayi ayarlamanız lazım
Cevap için teşekkürler.
Daha detaylı şu şekilde buldum;
1.Twitter mobil uygulamasına girdiğimizde sağ üstte 3 yatay çizgi var ona tıklıyoruz.
2.Açılan ekranda Ayarlar ve gizliliğe tıklıyoruz.
3.Açılan ekranda Görüntü ve Sese tıklıyoruz.
4.Web tarayıcısı altında ''Uygulama içi tarayıcı kullan (Dış bağlantıları Twitter tarayıcısıyla aç)'' bilgisini işaretlersek Twitter kendi uygulamasında açıyor girdiğimiz linkleri.
Eğer buradaki tik işaretini kaldırırsak ve varsayılan olarak hiçbir tarayıcı seçili değilse bize ''şununla aç'' şeklinde telefonumuzda olan tarayıcılardan birini seçmemizi istiyor. Varsayılan olarak bir tarayıcı ayarlıysa ''şununla aç'' demeden direkt varsayılan tarayıcıyla açıyor.
Böylece istediğimiz tarayıcıda linkleri açmış oluyoruz.

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Cevap için teşekkürler.
Daha detaylı şu şekilde buldum;
1.Twitter mobil uygulamasına girdiğimizde sağ üstte 3 yatay çizgi var ona tıklıyoruz.
2.Açılan ekranda Ayarlar ve gizliliğe tıklıyoruz.
3.Açılan ekranda Görüntü ve Sese tıklıyoruz.
4.Web tarayıcısı altında ''Uygulama içi tarayıcı kullan (Dış bağlantıları Twitter tarayıcısıyla aç)'' bilgisini işaretlersek Twitter kendi uygulamasında açıyor girdiğimiz linkleri.
Eğer buradaki tik işaretini kaldırırsak ve varsayılan olarak hiçbir tarayıcı seçili değilse bize ''şununla aç'' şeklinde telefonumuzda olan tarayıcılardan birini seçmemizi istiyor. Varsayılan olarak bir tarayıcı ayarlıysa ''şununla aç'' demeden direkt varsayılan tarayıcıyla açıyor.
Böylece istediğimiz tarayıcıda linkleri açmış oluyoruz.
Şahane. Sorununuzu çözmenize sevindim, paylaşımınız için ayrıca teşekkürler

Üst Alt