Yardım Twitter ve Snapchat Sorunu

dindane

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
çağrı
Cihazım
lg g2
Konular
4
Twittera girerken hata aliyorum kapaniyo hemen son surumu kullaniyorum otadan guncelleme aldım snapchatta da kapanmiyo ama giris hatasi aliyorum telefonum g2 sorun nedir acaba

abraham3542

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abraham
Cihazım
Mİ4 W
Konular
1
aynı sorun benim mi4 (global 5.12.10) telofonda da var Twittera girerken hata aliyorum kapaniyo snapchatta da kapanmiyo ama giris hatasi aliyorum lütfen yardım edermisiniz

Oyla:

sefa142

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
18
Evet sorun bende de var mobil veri bağlantısı açık iken snapchate giremiyordum bi sebepten ötürü snapchat mobil veriyi kullanamiyor ve silip tekrar kurmamam rağmen durum duzelmedi bir çözüm sunabilecek var mi

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bende snapchat midir nedir ondan yok ve twitter herhangi bir sorun çıkarmıyor. Hem Mi4 5.12.10 sürümde hem de MiPad 6.2.26 sürümünde.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Oyla:

sefa142

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
18
Güncelleme yapmama rağmen gene aynı.MUİ 7.1 Kararlı yazıyor bende de

Oyla:

abraham3542

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abraham
Cihazım
Mİ4 W
Konular
1
Güvenlikle ilgili tüm izinleri verdim ( kişileri okuyamıyor, senkrozasyon ayarı v.s)
uygulamaların sitelerinde yardım makalelerinde komutları harfiyen yaptım ancak olmadı
sadece bir tek şey takıldı o da '' köke erişim olan cihazlarda sorun çıkabilir demiş '' (root izni istememesine rağmen )root ayarını nasıl yapacağım yada nasıl düzelteceğim bilgisi yok
aslını sorarsanız çok büyük bi sorun değil
sadece şu an takıntı haline geldi olmasa da olur yani bu uygulamalar
ilginiz iç.in teşekkür ederim :)

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Internette bulabilirmisiniz bilmiyorum ama uygulamaların eski versiyonlarından birini yükleyerek sorunu çözmeniz de mümkün. Örneğin Xiaomi'nin Mi Router uygulaması, son versiyona güncellendikten sonra, MiPad'te diske erişim ekranında "bu uygulama durduruldu" hatası verip programı kapatıyordu. Bende her yüklediğim uygulamanın otomatik olarak yedeği alındığı için, uygulamayı kaldırıp önceki versiyonu yükledim ve sorun olmadığını gördüm. Bir sonraki güncellemeye kadar da bu şekilde kullanacağım.
Uygulamaların apk yedeğini almak için oğlumun yazdığı bir uygulamayı kullanıyorum.

En azından bundan sonrası için sizler de böyle bir önlem alabilirsiniz.

Madem öyle bunların eski versiyonlarından birini siz niye buraya eklemiyorsunuz diyebilirsiniz. Gerçi sadece twitter'ı verebilirdim ama maalesef telefon belleğimin yetersiz olması sebebiyle zaman zaman yaptığım temizlik sırasında sorun olmayan apk'ları da maalesef siliyorum.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

abraham3542

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abraham
Cihazım
Mİ4 W
Konular
1
Internette bulabilirmisiniz bilmiyorum ama uygulamaların eski versiyonlarından birini yükleyerek sorunu çözmeniz de mümkün. Örneğin Xiaomi'nin Mi Router uygulaması, son versiyona güncellendikten sonra, MiPad'te diske erişim ekranında "bu uygulama durduruldu" hatası verip programı kapatıyordu. Bende her yüklediğim uygulamanın otomatik olarak yedeği alındığı için, uygulamayı kaldırıp önceki versiyonu yükledim ve sorun olmadığını gördüm. Bir sonraki güncellemeye kadar da bu şekilde kullanacağım.
Uygulamaların apk yedeğini almak için oğlumun yazdığı bir uygulamayı kullanıyorum.

En azından bundan sonrası için sizler de böyle bir önlem alabilirsiniz.

Madem öyle bunların eski versiyonlarından birini siz niye buraya eklemiyorsunuz diyebilirsiniz. Gerçi sadece twitter'ı verebilirdim ama maalesef telefon belleğimin yetersiz olması sebebiyle zaman zaman yaptığım temizlik sırasında sorun olmayan apk'ları da maalesef siliyorum.

ilginiz ve anlayışınız çok teşekkür ederim ayrıca uygulamayı mutlaka kullanacağım :)

Son düzenleme:
Oyla:

batuhancann

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batuhan
Cihazım
S4
Konular
11
Beyler sorun varsa uygulamalarda google play den yükleyip öyle deneyin aynı sorun bendede vardı

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt