Yardım tvye bağlanma

joker66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MURAT
Cihazım
REDMİ 5 PLUS
Konular
11
slm forum redmin5plus telefonumda izlediğim bir videoyu tvye aktarmak istiyorum tvde ALL screen modu var butada telefon hafızamdaki kayıtlı videolar yada resileri gösteriyor ancak canlı olarak izlediğim bir yayını aktaramıyorum xiaomi a1 telefonda yayınla tlf ekranı tvde görünüyor ekran görüntüsünü aktarabiliyor bu telefonda varmı acaba

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
slm forum redmin5plus telefonumda izlediğim bir videoyu tvye aktarmak istiyorum tvde ALL screen modu var butada telefon hafızamdaki kayıtlı videolar yada resileri gösteriyor ancak canlı olarak izlediğim bir yayını aktaramıyorum xiaomi a1 telefonda yayınla tlf ekranı tvde görünüyor ekran görüntüsünü aktarabiliyor bu telefonda varmı acaba
Cihazdaki anlık görüntüyü tv aktarmak için ayarlar, daha fazla bölümünde yer alan kablosuz ekrandan tv'ye bağlanmayı deneyin

Oyla:

joker66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MURAT
Cihazım
REDMİ 5 PLUS
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o bölümde kablosuz ekranı aktifleştirdim ancak telf ekranını tvye aktaracak bir program yok

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Ayni wifi agi uzerinde olmali tabi. Ekranda ne varsa tv ye yansitir. Farkli uygulama olarak (ve farkli ozellikler icin) tubio uygulamasini deneyebilirsiniz

Oyla:

joker66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MURAT
Cihazım
REDMİ 5 PLUS
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tv ve telefon aynı ağda bağlı all screen özelliği ile telefon hafızasındaki resim ve videoları rahatlıkla tvye aktarıyorum ancak ekran görüntüsü dediğiz olayı yok
ayrıca b.trabzonlu arkadaşın bahsettiği kablosuz bağlantı bölümünü seçince o kısımda tvyi seçeceğim bir ikon yada ayar yok

Oyla:

cello

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Celal
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
0
Google play store dan Cast to TV adlı programı indirirseniz işinizi bir miktar görebileceğini düşünüyorum , her kaynaktan açılan videoyu yansıtmıyor ama çoğu videoyu açıyor , kendi içindeki tarayıcısıyla. Videolarda ileri geri sarma yapılamıyor ama gözlemlediğim kadarıyla. Yine de işini görür daha sağlam bir program görene kadar.

Oyla:

Realahmet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi8
Konular
6
tv ve telefon aynı ağda bağlı all screen özelliği ile telefon hafızasındaki resim ve videoları rahatlıkla tvye aktarıyorum ancak ekran görüntüsü dediğiz olayı yok
ayrıca b.trabzonlu arkadaşın bahsettiği kablosuz bağlantı bölümünü seçince o kısımda tvyi seçeceğim bir ikon yada ayar yok
Tv yi secebilmen icin tv de o an share to screen , miracast baglantisi vs acik olmasi lazim , bluetootha benzer sen gonder diyorsun katsi tarafta bulunurluk acik olmasi yada dosya al tiklaman lazim gibi . Tv nin marka ve tam modelini yazin

Oyla:

pervasiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
xiaomi
Konular
16
TV de wireless display özelliği olacak. TV den wireless display modunu seçip, telefondan kablosuz bağlantıyı açtığında, TV direk telefonda bulunanlar kısmında görünür. Seçtiğinde de telefon TV ye bağlanır. Bende de redmi 5 plus var ve Vestel TV me bu şekilde bağlanarak film falan izlerim devamlı

Oyla:

cello

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Celal
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
0
TV de wireless display özelliği olacak. TV den wireless display modunu seçip, telefondan kablosuz bağlantıyı açtığında, TV direk telefonda bulunanlar kısmında görünür. Seçtiğinde de telefon TV ye bağlanır. Bende de redmi 5 plus var ve Vestel TV me bu şekilde bağlanarak film falan izlerim devamlı
Bu şekilde izlediğinde telefonun ekranı da sürekli açık kalıyor ama işte o sıkıntı bence

Oyla:
Üst Alt