Soru Tv box ve Redmi Not 8 Bağlantı Sorunu

mehmtsirin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Şirin
Cihazım
Redmi 8
Konular
2
Arkadaşlar bu markaya ait evde kullandığımız tv box ve 2 tane Redmi Note 8 tlf var, bu 3 cihazda da bağlantı sorunu var. Tlflar 15 veya 20 saniye kendiliğinden bağlantı kopuyor ve tekrar bağlanıyor şimdilerde ise Tv Box aldım bin pişman oldum onda da aynı sorun var. Ne yaptıysam olmadı, Türk Telekom'u aradım sorunu anlayan olmadı bu cihazdan satan mağazalardan birine sormuştum yine bilen yok. Forumlarda yazan kişilerden ethernet kablosu takıp sorunu çözen olmuş ama bunda ethernet giriş yeri yok bazıları ise forumlarda yeni cihazlar ile eski modemlerin bağlantısı çakışıyor demiş ve hatta bazıları cihazlarda kullanılan wifi antenleri dandik olduğundan öyle eğer değiştirilirse sorun çözülür diye yazmışlar. Lütfen bilen veya sorunu çözen biri varsa bana da yardımcı olursa çok sevinirim uğraşmaktan çıktım usandım artık okulun Xiaomi'nin müşteri hizmetleri de yok. LÜTFEN ÇÖZÜM...

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47
Hocam cihazlarınıza manual IP atayın. IP ayarlarını DHCP 'den Statik' e çekip deneyin.

IP adresi - 192.168.1.isteğe bağlı sayı
Ağ geçici - 192.168.1.1
Ağ ön ek uzunluğu - 24
DNS 1 - 8.8.8.8
DNS 2 - 8.8.4.4

Oyla:

mehmtsirin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Şirin
Cihazım
Redmi 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cihazlarınıza manual IP atayın. IP ayarlarını DHCP 'den Statik' e çekip deneyin.

Ağ geçici - 192.168.1.1
Ağ ön ek uzunluğu - 24
DNS 1 - 8.8.8.8
DNS 2 - 8.8.4.4

Tamam bunu yöntemi bi deneyip bakayım

Oyla:

mehmtsirin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Şirin
Cihazım
Redmi 8
Konular
2
Çoğu Mi cihazımda bununla çözüm sağladım. Bende de kopma sorunları oluyordu çünkü. Umarım yararı olur.

Bende olursa çok sevinirim büyük bi sıkıntı çözülür bezdim neredeyse hem tv box hem tlfda aynı sorun

Oyla:

mehmtsirin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Şirin
Cihazım
Redmi 8
Konular
2
Bunu daha önceden tavsiye ettiğinizde çözüm olmuş ve bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım ama 2 günden beri yine kopma sorunu var ve nerdeyse hiç bağlanmıyo, bu tarifi nasıl yaptığımı hatırlamıyorum bunu tarif edebilirmisiniz bana?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ağ geçici - 192.168.1.1
Ağ ön ek uzunluğu - 24
DNS 1 - 8.8.8.8
DNS 2 - 8.8.4.4
Bunu daha önceden tavsiye ettiğinizde çözüm olmuştu ve bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım ama 2 günden beri yine kopma sorunu var ve nerdeyse hiç bağlanmıyo, nasıl yaptığımı hatırlamıyorum bunu tarif edebilirmisiniz bana?

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt