- Adım
- ceeece
- Cihazım
- yok
- Konular
- 1
gboard klavye gecmişini temizle bir de öyle kontrol etgüncelleme öncesinxe sorun yoktu fakat günvelleme sonrası tuş kilidini açarken ## yi sürekli olarak ekranda yazmaya çalışıyor telefon. tuş kilidini kapatınca g
bende note 11 pro 4g viva var tek bende oluyor sanıyordum miui 14ten sonra böyle oldu. ayrıca klavyeden hangi tuşa basarsan bas # yazıyor o esnada buga giriyor.güncelleme öncesinxe sorun yoktu fakat günvelleme sonrası tuş kilidini açarken ## yi sürekli olarak ekranda yazmaya çalışıyor telefon. tuş kilidini kapatınca g
mi 11 ultra kullanıyorum global surum uzun suredır miui 14 deyim hiçbir sorun olmadıbende note 11 pro 4g viva var tek bende oluyor sanıyordum miui 14ten sonra böyle oldu. ayrıca klavyeden hangi tuşa basarsan bas # yazıyor o esnada buga giriyor.
Bazen bende de oluyor ekran kendi kendine cebimde açılıyordu her yer ### dolu oluyordu ne yaptıysam düzelmedi bende ekran kilidi koydum en azından cebimde açılıp farklı uygulamalara girmiyor ve tuş basmıyorbende note 11 pro 4g viva var tek bende oluyor sanıyordum miui 14ten sonra böyle oldu. ayrıca klavyeden hangi tuşa basarsan bas # yazıyor o esnada buga giriyor.
bende kilit olmasına rağmen yapıyor yazılımsal bi sıkıntı var.Bazen bende de oluyor ekran kendi kendine cebimde açılıyordu her yer ### dolu oluyordu ne yaptıysam düzelmedi bende ekran kilidi koydum en azından cebimde açılıp farklı uygulamalara girmiyor ve tuş basmıyor
(Cihazım Redmi Note 11 pro 4g Viva)