Soru tuşları kilitleyince kronometre durmasın

Furkan ŞENOL

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 4x 2GB
Konular
1
beyler tuşları kilitleyince kronometre durmasın yada youtube de dinlediğim müzik çalmaya devam etsin filan istiyorum bunu nasıl yapabilirim mesela pull-ups diye bir uygulama var telefonu cebinize koymanız gerekiyor barfisk sayınızı saysın diye ama tuş kilitleyince olmuyo tuş kilitlemesek başka yerlere giriyor

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Bende harcadıkça param bitmesin istiyorum ama bitiyor kronometreyi bilmiyorum ama youtube ile ilgili bi çözüm vardı.önce telini rootluyon sonra Lucky patcher yükleyip youtube a özel yama yapılıyordu sanırım .

Furkan ŞENOL

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 4x 2GB
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende harcadıkça param bitmesin istiyorum ama bitiyor kronometreyi bilmiyorum ama youtube ile ilgili bi çözüm vardı.önce telini rootluyon sonra Lucky patcher yükleyip youtube a özel yama yapılıyordu sanırım .
youtube için OG youtube yeterli ama asıl önemli olan kronometre gibi uygulamar tuşlar kilitlenince devam etsin neyse madem olmuyor devam etmesin o zaman

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
İyi güzel konu açmışsın ama neden telinin markasını ve rom bilgisini yazmadın? Eğer bilgileri tam ve eksiksiz yazarsan sorunlarına daha kısa sürede ve sağlam çözüm bulursun. Bende mi6 var kronometre ekran kapanınca da devam ediyor :)

Furkan ŞENOL

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 4x 2GB
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi güzel konu açmışsın ama neden telinin markasını ve rom bilgisini yazmadın? Eğer bilgileri tam ve eksiksiz yazarsan sorunlarına daha kısa sürede ve sağlam çözüm bulursun. Bende mi6 var kronometre ekran kapanınca da devam ediyor :)
hiç aklıma gelmedi bilmiyorum birdaha ki sefere öyle açarım başka bi konuyla ilgili ama yardımcı olabileceksen söyleyeyim red mi 4x 2 gb ramli olan model var

Üst Alt