Yardım Tuşlar işlemiyor (xiaomi note 3 )

alprklc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
mi note 3
Konular
1
Öncelikle selamın aleyküm 2 ay önce n11 üzerinden turuncu marketten xiaomi mi note 3 aldım. Şuana kadar sıkıntı olmuyordu ama 2 gündür geri ve menü tuşu ara ara işlemez oluyor telefonu kapatıp açınca düzeliyor acaba nedendir yardımlarınızı bekliyorum.

mert25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert25
Cihazım
xiaomi mi6
Meslek
Öğretmen
Konular
31
benim cihazda da son uygulamaları göster tuşu çalışmıyordu, bir de geri tuşu geç algılıyordu.
tekrardan fastboot ile herşeyi silip rom yükledim, sonra custom rom yükledim ve sorun düzeldi,

fakat mi note 3 te bazen twrp de ekran dokunmatiği çalışmıyor. daha önce kullandığım xiaomi cihazlarda böyle bir sorun görmemiştim, biraz can sıkıcı bir durum.

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Sorunun yazılımsal mı donanımsal mı olduğunu öğrenmek gerek en başta. Bu yüzden telefonunuza sıfırdan temiz bir rom kurulumu yapıp kontrol etmenizde yarar var.
Romdan sonra sorun düzelirse yazılımsaldır. Ama rom kurulumlarından sonra da tekrar ederse donanımsal bir sorun olabilir o zaman garanti servisiyle iletişime geçersiniz.
Rom kurma, nasıl kurma vs konuları forumda detaylı şekilde var. Ararsanız bulursunuz:)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt