Emirkck Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Emir Cihazım Xiaomi mi A2 li Yaş 24 Konum Tekirdağ Katılım 30 Aralık 2018 Konular 1 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Puanları 3 30 Aralık 2018 #1 Tuş kombinasyonunu nasil degistirebilirim
Dszr Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Sezer Cihazım Redmi 5 plus Yaş 29 Konum Giresun Katılım 7 Eylül 2018 Konular 1 Mesajlar 42 Tepkime puanı 13 Puanları 8 30 Aralık 2018 #2 Ayarlar tam ekran modu tuşları aynala Oyla: Oyla 0 Downvote
Emirkck Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Emir Cihazım Xiaomi mi A2 li Yaş 24 Konum Tekirdağ Katılım 30 Aralık 2018 Konular 1 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Puanları 3 30 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Dszr' Alıntı: Ayarlar tam ekran modu tuşları aynala Genişletmek için tıkla ... Telefonum xiaomi mi a2 lite ama Oyla: Oyla 0 Downvote
Dszr' Alıntı: Ayarlar tam ekran modu tuşları aynala Genişletmek için tıkla ... Telefonum xiaomi mi a2 lite ama
M memedim27 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mehmet Cihazım Mi5s Yaş 45 Konum Gaziantep Katılım 14 Ocak 2017 Konular 9 Mesajlar 43 Tepkime puanı 5 Puanları 8 30 Aralık 2018 #4 Dszr' Alıntı: Ayarlar tam ekran modu tuşları aynala Genişletmek için tıkla ... Ne demek istediğinizi anlayamadım. Dediğiniz ayar nerede Oyla: Oyla 0 Downvote
Dszr' Alıntı: Ayarlar tam ekran modu tuşları aynala Genişletmek için tıkla ... Ne demek istediğinizi anlayamadım. Dediğiniz ayar nerede
Emirkck Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Emir Cihazım Xiaomi mi A2 li Yaş 24 Konum Tekirdağ Katılım 30 Aralık 2018 Konular 1 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Puanları 3 30 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 memedim27' Alıntı: Ne demek istediğinizi anlayamadım. Dediğiniz ayar nerede Genişletmek için tıkla ... Aynen bende ya Oyla: Oyla 0 Downvote
memedim27' Alıntı: Ne demek istediğinizi anlayamadım. Dediğiniz ayar nerede Genişletmek için tıkla ... Aynen bende ya
recep.ozmennn Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Recep Cihazım Mi 9T Pro Meslek Surveyor Yaş 29 Konum Zonguldak Katılım 28 Aralık 2018 Konular 1 Mesajlar 84 Tepkime puanı 24 Puanları 8 1 Ocak 2019 #6 Custom navigation bar ile tuşların yerlerini değiştirip farklı temalarda uygulayabilirsiniz. Örneğin S8 navigation bar gibi Oyla: Oyla 0 Downvote
Custom navigation bar ile tuşların yerlerini değiştirip farklı temalarda uygulayabilirsiniz. Örneğin S8 navigation bar gibi
Dszr Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Sezer Cihazım Redmi 5 plus Yaş 29 Konum Giresun Katılım 7 Eylül 2018 Konular 1 Mesajlar 42 Tepkime puanı 13 Puanları 8 3 Ocak 2019 #7 Spesifik bir soru sormadığınız için spesifik bir cevap yazamadım kusura bakmayın Oyla: Oyla 0 Downvote
veliazak Elit Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Veli Cihazım Redmi Note 4X Yaş 51 Konum Aydın-Merkez Katılım 6 Aralık 2016 Konular 10 Mesajlar 2.789 Tepkime puanı 5.081 Puanları 188 3 Ocak 2019 #8 Dszr' Alıntı: Spesifik bir soru sormadığınız için spesifik bir cevap yazamadım kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... Bende bunu yazacaktım... Oyla: Oyla 0 Downvote
Dszr' Alıntı: Spesifik bir soru sormadığınız için spesifik bir cevap yazamadım kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... Bende bunu yazacaktım...
recep.ozmennn Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Recep Cihazım Mi 9T Pro Meslek Surveyor Yaş 29 Konum Zonguldak Katılım 28 Aralık 2018 Konular 1 Mesajlar 84 Tepkime puanı 24 Puanları 8 4 Ocak 2019 #9 Dediklerinizden birşey anlamadım uygulamayı Google Play'de bulabilirsiniz. Bu 8.1 ama 9 Piede de denedim oluyor Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Oyla: Oyla 0 Downvote
Dediklerinizden birşey anlamadım uygulamayı Google Play'de bulabilirsiniz. Bu 8.1 ama 9 Piede de denedim oluyor Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.