Yardım Turktelekom VoWifi kullanabilen var mı?

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui12.0.2
Telefon Modeli
Mi 9T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Hayırlı forumlar arkadaşlar,
Xioami cihazlarda türktelekom kullanipta VoWifi hizmeti alabilen kimse varmı LG k50, turktelekomda VoWifi desteklediği nedeniyle cihazın IMEI repair işleminde k50 ait imei kullandım, fakat VoWifi çalışmıyor turktelekom sorun yok kullananlar var demesine rağmen bende VoWifi açılmıyor ayarlar sekmesinde de VoWifi aktif durumda ve öncelik wifi araması diğer hatlarda ise hiç böyle bir problem yok benzer sorun yaşayan veya aktif kullanan kimse varmı ?

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Hattınızı destekleyen bir telefona takıp gerekli işlemleri yapın sonra kendi telefonunuza takıp kullanın.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hattınızı destekleyen bir telefona takıp gerekli işlemleri yapın sonra kendi telefonunuza takıp kullanın.
Hattımı 2 saat boyunca note 8'de beklettim daha sonrasında başvuru yaptım ve yine kabul edilmedi neden acaba?

Daha sonrasında geçici cihaz tanımlaması istedim arayıp IMEI numaramı aldılar gidiş o gidiş. Bir daha da aramadilar

Oyla:

Hasjaj

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8SE
Meslek
Öğretmen
Konular
10
WOWifi dediğiniz yani VoLTE demek istediniz sanırım?

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk Telekomda VoLTE kullanabilmek için öncelikle faturalı hat sahibi olmanız gerekmektedir. Faturasız hatlara bu desteği vermiyor. Faturalıysanız önce SMS ile VoLTE desteğini TürkTelekom'a bildirerek açın. Daha sonra telefon ayarlarından VoLTE'nin aktif edilmesi gerekiyor. Hala gelmediyse TürkTelekom online işlemler uygulamasına girerek oradan da VoLTE'yi aktif edin. Hala olmuyorsa başka VoLTE destekli telefona takıp aktif edin ve tekrar kendi telefonunuza takıp kullanın.

Son düzenleme:
Oyla:

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
Hattımı 2 saat boyunca note 8'de beklettim daha sonrasında başvuru yaptım ve yine kabul edilmedi neden acaba?

Daha sonrasında geçici cihaz tanımlaması istedim arayıp IMEI numaramı aldılar gidiş o gidiş. Bir daha da aramadilar
Note 8 e vowifi desteği vermiyor turktelekom

Oyla:

creative14441235

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
s3
Konular
9
Turktelkom faturalı hat kullanıyorum. Note 8 Pro da sürekli 4.5g aktif olduğu halde volte de aktif olduğu halde kullanamıyorum. Sanırım Xiaomi kaynaklı bir durum. Bir tek Turkcell de aktif kullananları duydum.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

AtaberkTr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
GALAXY A54 5G
Konular
13
Hayırlı forumlar arkadaşlar,
Xioami cihazlarda türktelekom kullanipta VoWifi hizmeti alabilen kimse varmı LG k50, turktelekomda VoWifi desteklediği nedeniyle cihazın IMEI repair işleminde k50 ait imei kullandım, fakat VoWifi çalışmıyor turktelekom sorun yok kullananlar var demesine rağmen bende VoWifi açılmıyor ayarlar sekmesinde de VoWifi aktif durumda ve öncelik wifi araması diğer hatlarda ise hiç böyle bir problem yok benzer sorun yaşayan veya aktif kullanan kimse varmı ?
Türk telekom vovifiyi kullanamıyorsunuz maalesef anlaşmaları yokmuş xiaomi ile 1 hafta önce aradım sordum firmayla anlaşmamız yok dediler özelliği kullanazmazsınız dediler tarafıma.

Oyla:

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Dediğimi yaparsanız kullanırsınız. Sitesinden uyumlu telefon listesine bakıp uygun telefon ile gerekli işlemi yapınız.

Oyla:

creative14441235

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
s3
Konular
9
Dediğimi yaparsanız kullanırsınız. Sitesinden uyumlu telefon listesine bakıp uygun telefon ile gerekli işlemi yapınız.
Bunu bir denemek lazım. Bir zamanlarda 4.5 g için böyle bir işlem yapınca aktif oluyordu sadece.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt