- Adım
- Çağlar
- Cihazım
- Mi6-Mi11-Mi14
- Konular
- 80
Herkese selam bilindiği üzere turktelekom sadece faturalı müşterilerine volte desteği sunuyordu..sımdı faturalı faturasız farketmez volte desteği var..tabi her cihaza destek söz konusu değil şuan.
Mağlum bizim xiaomiler destekli ama turktelekom sadece redmi note 8 e vermiş..suan için..bende hattımı huawei p20 pro cihazına taktım volteyi açtım..cihazıma taktım ama volte çalısmadı..powershortcuts uygulamasından mbnloaderden netherla ve turkeyi seçtim sonuc olumsuz..buildpropa gerekli kodları yazdım..*# koduylada disabled yaptım..sonuc olumsuz.. Ne yapabiliriz acaba? Diğer hattım vodafone volte ve wifi arama çalısıyor..
Cihazım mi6 android 9 miuipro 20.2.20 sürüm yüklü..
Destek verdiği cihazlara bu linkten bakabilirsiniz
Mağlum bizim xiaomiler destekli ama turktelekom sadece redmi note 8 e vermiş..suan için..bende hattımı huawei p20 pro cihazına taktım volteyi açtım..cihazıma taktım ama volte çalısmadı..powershortcuts uygulamasından mbnloaderden netherla ve turkeyi seçtim sonuc olumsuz..buildpropa gerekli kodları yazdım..*# koduylada disabled yaptım..sonuc olumsuz.. Ne yapabiliriz acaba? Diğer hattım vodafone volte ve wifi arama çalısıyor..
Cihazım mi6 android 9 miuipro 20.2.20 sürüm yüklü..
Destek verdiği cihazlara bu linkten bakabilirsiniz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir