Yardım Türktelekom telefonumu tanımıyor

Emre yesir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 9 pro 128
Konular
1
Türktelekom telefonumu tanimiyor bu nedenle internet ve sebeke problemi yaşıyorum müşteri temsilcisiyle iletişime geçin dediler temsilcilik kapalı nasıl olacak bu is...

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Türktelekom telefonumu tanimiyor bu nedenle internet ve sebeke problemi yaşıyorum müşteri temsilcisiyle iletişime geçin dediler temsilcilik kapalı nasıl olacak bu is...
Klon imei mi kullanıyorsunuz?
Genellikle imei klonlanmış telefonları tanımıyor maalesef ve daha düşük şebeke vermeye çalışıyor. Onlar da haksız sayılmaz cihaz bilgisi GSM gözükürken cihaz 4G şebeke arıyor. Bütün planı bozuyor. haha--
Sim kartını resmi bir cihaza takıp 4,5G servislerini aktif ettikten sonra telefonuna dönüp sorunsuz hizmet alabiliyorsun.
Arkadaşımın telefonu da bu şekildeydi ve söylediğim yolla çözdü.

Oyla:

Emre yesir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 9 pro 128
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klon imei mi kullanıyorsunuz?
Genellikle imei klonlanmış telefonları tanımıyor maalesef ve daha düşük şebeke vermeye çalışıyor. Onlar da haksız sayılmaz cihaz bilgisi GSM gözükürken cihaz 4G şebeke arıyor. Bütün planı bozuyor. haha--
Sim kartını resmi bir cihaza takıp 4,5G servislerini aktif ettikten sonra telefonuna dönüp sorunsuz hizmet alabiliyorsun.
Arkadaşımın telefonu da bu şekildeydi ve söylediğim yolla çözdü.
Kendi orjinal imel faturalı olarak Hepsiburada dan aldım dediğinizi denedim bir hafta sonra kendisi tekrardan eskiye döndü müşteri hizmetleri Xiaomi müşteri hizmetlerini arayarak sorunu cozebilecegimizi söyledi lakin müşteri hizmetleri pandemi nedeniyle caliamiyor.

Oyla:

Emre yesir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 9 pro 128
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çift sim slotu varsa ikincisini denediniz mi ?
Denedim ikisinide değişen bir şey olmadı turktelekom müşteri hizmetleri Xiaomi müşteri hizmetleri konuyla ilgili düzenleme yapıyor kısa sürede dedi

Oyla:
Üst Alt