Sohbet Turktelekom 4.5G Rezilliği

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Oturduğum semte evvelden beri sorun vardı internet te özelikle 4.5G de bı çok forumda turktelekom kullananlar 20 30 100 Mbps hız alırken ben 1veya 2 Mbps alıyordum evde 4 adet turktelekom kullanıcısı var hepsinde de aynı sorun vardı 4 hattanda kayıt bıraktım 4'dune farklı farklı cevap verilmiş hele hele en son dunki cevap verilen bildiğiniz Rezillik sorun olduğunu kabul etmişler saha ekibi ama düzeltmek yerine ileriki zamanda yapılacak diye not düşmüş bende diyorum ki firmaya biz bu paketlere para veriyoruz ben 4.5G hızını neden alamıyoruz ozaman sizlerde bu bana yapılan dönüş için paketimizde düşüş yapın sonuçta ortada sorun var bu sorun cozulene kadar bizimde hakkımızı yemeyin diyorum üst yetkili kişiyle konuşarak böyle birşey yapamayız diyor bende müşteri temsilcisi ile konuşurken sizi cimere şikayet edicem dedim ve ettim bugün hem turktelekom dan hemde cimerde mesaj gelmiş cimer başvurunuz işleme alındı gereken yapılacak denildi turktelekom ise böyle mesaj attı (Herkez bence hakkını aramalı biz para verip 4.5G veya 5G gibi hızlar konusulurken bu hızları alamassak ne anlamı var ozaman para vermenin verimli kullansak evet ama verimsiz kullanınca insanın zoruna gidiyor)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
4G Turk Telekom hocam normal millet keriz değil Turkcell'e para veriyor o kadar. Turkcell kullanıyorum yıllardır hiç bir sorun yaşamıyorum...

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4G Turk Telekom hocam normal millet keriz değil Turkcell'e para veriyor o kadar. Turkcell kullanıyorum yıllardır hiç bir sorun yaşamıyorum...
Öylede koskoca elinde bir çok alt yapı sahibi firma böyle yapmaması lazım ortada yanlış var onunda düzeltilmesi gerek böyle salıverilmesi halinde meydan onlara kalacak bende meydanın onlara kalmasından yana değilim inatciyim ve hakkımı her yerde ararım

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
Bende vodafone kullanıyorum yaşadığınız aynı sorunlar var onlarda demişler yılbaşı gibi düzenlemeye başlanacaktır diye. Turkcellden şaşmayacağım bu saatten sonra

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende vodafone kullanıyorum yaşadığınız aynı sorunlar var onlarda demişler yılbaşı gibi düzenlemeye başlanacaktır diye. Turkcellden şaşmayacağım bu saatten sonra
Hakkını ararsan daha iyi olur baskı yap devamlı illaki yola gelecektir cimere vs şikayet et btk şikayet et

cemko28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cem
Cihazım
note 4
Konular
2
Aynı cevabı bana atmışlardı 2 ay daha duzelmeyince turkcell e geçtik komple. Yalan yani

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Valla ben şuan Zonguldağın küçücük bir ilçesine geldim 1 haftalığına. Baktım 4.5g full çekiyor hız testi de 60mpbs çıktı şaşırdım. Aslında TT o kadar kötü değil ama şaşılacak yerlerde garip hızlar veriyor.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Arkadaşlar gerçekten inanıyormusunuz cimer veya btk ya operatörleri şikayet edince sorununuzun çözüleceğine. Boşa kurek çekmekten öteye gidemezsiniz. Bu devlet değil mi operatörlerin milyarlarca lira borcunu silen, kimi kime şikayet edeceksiniz.

KİLİORKEZ

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Kuyumcu
Konular
67
Ben TT da kullandım aldığım hız 15 mbps hız alıyordum şu anda tukcell deyim ve 50mbps hız da internet alabiliyorum. TURKCELL den çok memnunum.
Cihazım Xiaomi redmi 5 plus.

Üst Alt