- Adım
- -
- Cihazım
- -
- Konular
- 8
Son zamanlarda Turksat kullanıcılarına böyle bir mesaj geldiğini gördüm dün de dedemin telefonuna geldi, mesaj içeriğinde eski abonelik numaramız ve 4 sene önceki eski evde bağlı olan Kablo tv den kalma 26,60 kr borcumuz olduğu söylenmekte bu arada kablo tv aboneliği dedeme aitti ve kendiside kablo tv yi taahhüt cayma bedelini karşılayarak 4 sene önce kapattırdı bu arada kendisi şuan 85 yaşında ve bu tür durumlarla artık ilgilenemiyor ve ben ilgileniyorum yardımcı olmaya çalışıyorum bunun üzerine Turksat müşteri hizmetlerini aradım ve onlarda böyle bir borcumuz olduğunu ve 2015 den bu yana faiz işleneceğini söylüyorlar bende 4 senedir neden aranmadık veya siz 4 sene boyunca ne yaptınız dediğimde arkadaşlar unutmuşlardır cevabını aldım, yani Telsimin eski kullanıcılarına borç çıkarması olayı sanırım Turksatta da vuku bulacak gibi duruyor.Bu şekilde bir mesaj alan varmı onu öğrenmek için açtım konuyu hemde bu borcu ödemek zorundamıyız şimdi biz aradan 4 sene geçmiş ve tüm evraklar hali hazırda elimde ama evraklar olduğunu söylememe rağmen sevgili Turksat kendi kayıtlarında böyle gözüktüğünü söylemekte her firmanın kayıtlarında gözükeni ödeyeceksekte işimiz iş gibi sizlerinde yorumlarını bekliyorum.