Sohbet Turknet kullanıcıları

meroglu56

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
meroglu
Cihazım
samsung
Konular
6
Türktelekom tahahhut sürem bitiyor turknet bağlatmayı düşünüyorum kullananlar varsa bilgi verebilir mi

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Türktelekom tahahhut sürem bitiyor turknet bağlatmayı düşünüyorum kullananlar varsa bilgi verebilir mi
Ben değil ama bir arkadaşım kullanıyor gayet memnun 40 mgbit hızları görüyor evinde fakat bulunduğu bölgede kendi alt yapısı varmış Türknetin

meroglu56

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
meroglu
Cihazım
samsung
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satış sonrası hizmet nasıl

İbobayndr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi mi 8
Meslek
Mühendis
Konular
6
Nerdeyse 1 senedir kullanıyorum 1-2 sorun hariç gayet memnunum. Yaşadığım sorun ise 4ay önce gün aşırı internet kesintileri olmuştu. Bi daha aynı sorunla karşılaşmadım şuan için çok memnunum 35 mbit 75 TL ödüyorum tavsiye ederim.

M.Bedirhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Başlangıç
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
Bulunduğunuz konumda kendi altyapıları var ise mantıklı.Yoksa zaten Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor.
Ben Kablonet kullanıyorum sizin de bakmanızı tavsiye ederim.
100 MBPS (84 TL)
Anlık hız testi;

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Yaklaşık 2.5 yıldır evimde ve 1.5 yıldır ikinci işyerimde sorunsuz kullanıyorum. Vereceklerini söyledikleri hızları neredeyse eksiksiz ve kesintisiz alıyorum. Bir kaç defa hız düşüklüğü nedeniyle yazdım hepsinde de 15 dakika içerisinde sorunum çözüldü. Yani kesinlikle tavsiye ederim. Hatta yönetim ekibimizin hemen hemen tamamı Turknet'li online olma sürelerimizden de kontrol edebilirsiniz.

Türk Telekomda taahhütü biten diğer iş yerim için de bu ay başvuru yaptım ama MNG kargo evraklarımı 3. defa kaybedince millenicom'a başvurdum onu da deneyeceğim :)

Eğer abone olurken koda ihtiyacınız olursa benimkini kullanabilirsiniz. Eğer kodu kullanırsanız hem siz hem de ben bir ay ücretsiz kullanıyoruz.
Kod : IAI29YQ52CWI

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Abim kardeşim kullanıyor çok memnun tavsiye derim çevremde kullanan bir kacbkisi daha var sundukları hizmet de güzel 1000 dj sabit telefon konuşması tahadut yok altyapi alabildigin kadar hız veriyor vs vs yani iyi güzel :)

meroglu56

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
meroglu
Cihazım
samsung
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cantara
Yaklaşık 2.5 yıldır evimde ve 1.5 yıldır ikinci işyerimde sorunsuz kullanıyorum. Vereceklerini söyledikleri hızları neredeyse eksiksiz ve kseintisiz alıyorum. Bir kaç defa hız düşüklüğü nedeniyle yazdım hepsinde de 15 dakika içerisinde sorunum çözüldü. Yani kesinlikle tavsiye ederim. Hatta yönetim ekibimizin hemen hemen tamamı Turknet'li online olma sürelerimizden de kontrol edebilirsiniz.

Türk Telekomda taahhütü biten diğer iş yerim için de bu ay başvuru yaptım ama MNG kargo evraklarımı 3. defa kaybedince millenicom'a başvurdum onu da deneyeceğim :)

Eğer abone olurken koda ihtiyacınız olursa benimkini kullanabilirsiniz. Eğer kodu kullanırsanız hem siz hem de ben bir ay ücretsiz kullanıyoruz.
Kod : IAI29YQ52CWI
Kodu müşteri hizmetlerine mi söyleyecegim

bayramavci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Pocophone F1
Konular
32
Türknetli olarak bende memnunum , teknik işleme türktelekom bakiyor. (Türktelekom teknik servislerini sevmiyorum sadece) 35Mbps gosteriyor velakin 24Mbps , altyapi kaynakli oldugundan diye dusunuyorum , Download hizim 2.7~3Mbps.. Upload ise 300 370 Kbps. 2 3 abone getirtmisligim var.

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Öğrenci olarak kullanıyorum. Taahhüt yok, istediğim zaman donduruyorum. Öğrencilik yaptığım yer kasaba olduğundan fazla internet hızı alamıyorum ama Türk Telekom 4 mb derken Türknet ile 8 alıyorum. Fiyatı ise bence uygun. Tek sıkıntı müşteri hizmetlerine işiniz düştüyse biraz geç halledilebiliyor.

Üst Alt