- Adım
- meroglu
- Cihazım
- samsung
- Konular
- 6
Türktelekom tahahhut sürem bitiyor turknet bağlatmayı düşünüyorum kullananlar varsa bilgi verebilir mi
Ben değil ama bir arkadaşım kullanıyor gayet memnun 40 mgbit hızları görüyor evinde fakat bulunduğu bölgede kendi alt yapısı varmış TürknetinTürktelekom tahahhut sürem bitiyor turknet bağlatmayı düşünüyorum kullananlar varsa bilgi verebilir mi
Nerdeyse 1 senedir kullanıyorum 1-2 sorun hariç gayet memnunum. Yaşadığım sorun ise 4ay önce gün aşırı internet kesintileri olmuştu. Bi daha aynı sorunla karşılaşmadım şuan için çok memnunum 35 mbit 75 TL ödüyorum tavsiye ederim.Türktelekom tahahhut sürem bitiyor turknet bağlatmayı düşünüyorum kullananlar varsa bilgi verebilir mi
Bulunduğunuz konumda kendi altyapıları var ise mantıklı.Yoksa zaten Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor.Türktelekom tahahhut sürem bitiyor turknet bağlatmayı düşünüyorum kullananlar varsa bilgi verebilir mi
Kodu müşteri hizmetlerine mi söyleyecegimYaklaşık 2.5 yıldır evimde ve 1.5 yıldır ikinci işyerimde sorunsuz kullanıyorum. Vereceklerini söyledikleri hızları neredeyse eksiksiz ve kseintisiz alıyorum. Bir kaç defa hız düşüklüğü nedeniyle yazdım hepsinde de 15 dakika içerisinde sorunum çözüldü. Yani kesinlikle tavsiye ederim. Hatta yönetim ekibimizin hemen hemen tamamı Turknet'li online olma sürelerimizden de kontrol edebilirsiniz.
Türk Telekomda taahhütü biten diğer iş yerim için de bu ay başvuru yaptım ama MNG kargo evraklarımı 3. defa kaybedince millenicom'a başvurdum onu da deneyeceğim
Eğer abone olurken koda ihtiyacınız olursa benimkini kullanabilirsiniz. Eğer kodu kullanırsanız hem siz hem de ben bir ay ücretsiz kullanıyoruz.
Kod : IAI29YQ52CWI
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir