Sohbet türknet internet

protecknick9

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
protecknick9
Cihazım
Xiaomi
Konular
26
merhaba dostlar türktelekom evde internet kullancisiyim, bugun türknete telefon ile ön başvuru yaptim kimlik bilgileri verdik ve bana geriye kalan işlemleri e posta adresime yollayacaklari evraklari yazici ile basip imzalayip tekirdağdaki ofislerine geri kargolamami istediler, evrakları göndermedim ve şuan vazgeçtim istemiyorum türkneti. ama türknet bana online işlemler için şifre verdi ve orada bir profil gozukuyor bu ön basvuruyu iptal edemiyorum ve bana kullanmadigim bir firmadan internet faturasi gelmesini istemiyorum ne yapabilirim. müsteri temsilcilerine hic bir sekilde ulasilmiyor dolandirici gibiler suratima kapatiyorlar

shaq1907

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
shaq1907
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
0
Evrakları göndermezsen üyeliğin başlamaz. Twitter'dan Turknet Destek'e ulaşıp, oradan işlemi iptal etmek istediğini belirtebilirsin.

protecknick9

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
protecknick9
Cihazım
Xiaomi
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evrakları göndermezsen üyeliğin başlamaz. Twitter'dan Turknet Destek'e ulaşıp, oradan işlemi iptal etmek istediğini belirtebilirsin.
bende öyle dusunuyorum fakat turktelekom hizmet numarami ve kimlik bilgilerimi verdim o sebep ile tedirgin oldum. bakalim yazdik twitterden ne olacak hayirlisi

Üst Alt