Sohbet Turknet Hk

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Dostlar istanbulda olupta dun ve suan interneti giden varmi evde 2 adet uzakta egitim alan kardeslerim var nedir surekli ayni saate internet gidip 6 saat veya 24 saat sonra hallediyorlar hem evde kalin diyorlar hem interneti kesiyorlar internet olsa bile okadar yavaski birsey izlenmiyor bile simdi kardeslerim ders yapiyordu yarida kesildi dunki gibi boyle devam ederse cikacagim bu firmadan

ekinox122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eko
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Harekat Memuru
Konular
10
İstanbul Maltepedeyim kesinti yok yaklaşık 1 yıldır.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bugün açılmış konusu...

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstanbul Maltepedeyim kesinti yok yaklaşık 1 yıldır.
Twiterden bakiyorum en az 20 25 kisi post atmis nedir bu isin asti astari cevap bile vermiyorlar dogru duzgun anlasam neyden kesildigini ben 3 yildir kullaniyorum

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Bir tek TürkNet değil, bir çok firmada aynı sorun var. Bunun sebebi #EvdeKal çağrısıdır. Yapılan bu yüklenmeler; DSL sinyali kaybı, SNR Margin kaybı, hat zayıflaması, ping veya packet loss'a yol açıyor. Tabii bu herkeste olacak diye bir şey yok. Bende de son 3-4 gündür DSL sinyal kesintisi mevcut. Bina içi tesisat kablosunu değiştirdim kesintinin önüne bir nevi geçtim. Hat zayıflama ve SNR Margin değerlerim iyileşti ancak hızım Türk Telekom tarafından düşürüldü. Neyse açıkçası altyapı yetersiz. O kadar yoğunlar ki telefon ediyorsun 30 dakika içerisinde cevap veriyorlar. En azından TT öyle.

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Bir tek TürkNet değil, bir çok firmada aynı sorun var. Bunun sebebi #EvdeKal çağrısıdır. Yapılan bu yüklenmeler; DSL sinyali kaybı, SNR Margin kaybı, hat zayıflaması, ping veya packet loss'a yol açıyor. Tabii bu herkeste olacak diye bir şey yok. Bende de son 3-4 gündür DSL sinyal kesintisi mevcut. Bina içi tesisat kablosunu değiştirdim kesintinin önüne bir nevi geçtim. Hat zayıflama ve SNR Margin değerlerim iyileşti ancak hızım Türk Telekom tarafından düşürüldü. Neyse açıkçası altyapı yetersiz.
Simdi posta istanbul maltepede oturan arkasta gitmiyor fakat benim gibi bircok kiside gidiyor bizlerde istanbulda oturmamiza ragmen aciklama yok bunum.hakinda suan turknet yazip googleye asagiya inince twiterden post atanlara bakin suan 20 25 kisi post atmis internet yok diye dunde ayni saat gitti ayni saate gitmesi sizce normalmi?

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Simdi posta istanbul maltepede oturan arkasta gitmiyor fakat benim gibi bircok kiside gidiyor bizlerde istanbulda oturmamiza ragmen aciklama yok bunum.hakinda suan turknet yazip googleye asagiya inince twiterden post atanlara bakin suan 20 25 kisi post atmis internet yok diye dunde ayni saat gitti ayni saate gitmesi sizce normalmi?
Herkeste olan bir durum değil zaten.

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Herkeste olan bir durum değil zaten.
Talep gonderdim simdi ne hikmetse donus yaptilar sorun gozukmuyotmus intetnetimde :) hayir ayni dakika ve saate benimle beraber bir cok kullanicin intetneti gidiyor ama sorun gozukmuyor diyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorun gozukmeyen internetimde acaba neden dsl isigi yanmiyor

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
Erzincanda yaşıyorum bugün 1 kere 10 dakikalığına kesildi.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Talep gonderdim simdi ne hikmetse donus yaptilar sorun gozukmuyotmus intetnetimde :) hayir ayni dakika ve saate benimle beraber bir cok kullanicin intetneti gidiyor ama sorun gozukmuyor diyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorun gozukmeyen internetimde acaba neden dsl isigi yanmiyor
Aslında sorun altyapı yetersizliği. Bunun dışında hattınız sağlıklı. Sorun olsa gözükür dedikleri gibi. Ama kopmaları görüyorlar, altyapı çalışması yapamayacakları için sorun yok diyorlar. Söz konusu salgından dolayı 5 ekipten 2 ekip çalıştırılıyormuş.

Üst Alt