Türkiyede Xiaomi mi3 klonu NCBC NCB-P508

evet xiaomi firmasının dünyada çok ses getiren mi3 model cep telefonu Türkiye'de gerçeği satılmasada klonu NCBC NCB-P508 adıyla satılmakta hem düşündüren hem güldüren bir durum

[img=503x500]http://www.ilkelgsm.com/image/cache/data/cbp508-500x500.jpg[/img]

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

buda ürünün linki gerçekten alan varmı merak ettim doğrusu

http://www.ncbcmobile.com/

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Dün gece bunun yüzünden hatundan azar işittim. Biraz yüksek sesle gülmüşüm de :D
Tek sayfalık bir üretici sitesi ve birebir olarak Xiaomi'den kopya. Satıcı sitesindeyse gerçek özellikleri yazıyor ama kafa bulut.

Bir de N11'de firma tanıtımında yazdıkları şeyler muhteşem. Gülmek isteyen okusunlar.

NCBC Mobile kimdir?
NCBC Mobile, dünyanın en ileri teknolojilerinin, gelişen ve değişen tüketici ihtiyaçları doğrultusunda yorumlanması ile doğmuş bir teknoloji markasıdır. Dünya mobil devlerinin tercih ettiği AR-GE ve yazılım teknolojileri ile üretilen NCBC Mobile, fonksiyonel, yenilikçi ve estetik cep telefonu modelleriyle Türk tüketicisine alo demeye başlamıştır.
Teknolojinin ulaşılabilir olduğu zaman tüketici için yararlı olduğuna inanan ve bu inançla Türk pazarına sunulan NCBC Mobile, akıllı telefon teknolojilerinin yanı sıra estetik, fonksiyonellik, incelik, eğlence gibi değerleri içerecek yeni modelleriyle mobil iletişim sektörüne dinamizm getirecekti r.

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
chatin_62' Alıntı:
İlan N11'den kaldırılmış. Bunda, benim sitede sorduğum sorunun etkisi oldu mu bilmiyorum. :D

Hocam sen yok musun sen :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Satışı yapan dükkân bana cevap yazmış. İlan kaldırıldığı için sitede görmemiştim. N11 bilgilendirme maili yollamış, orada satıcının cevabı var.

resmi sitesinden birebir alınmış bilgilerdir.bu bilgilerin oraya nereden nasıl geldiğini bilemeyiz.bu telefonu bize avea distiributörü satmakta.teknik bilgileri araştıralım dediğniz gibiyse çıkaralım.

Anlaşılan satışı yapan dükkân ya çok iyi niyetli yada papucun o kadar ucuz olmadığını anladılar.

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
chatin_62' Alıntı:
Satışı yapan dükkân bana cevap yazmış. İlan kaldırıldığı için sitede görmemiştim. N11 bilgilendirme maili yollamış, orada satıcının cevabı var.

resmi sitesinden birebir alınmış bilgilerdir.bu bilgilerin oraya nereden nasıl geldiğini bilemeyiz.bu telefonu bize avea distiributörü satmakta.teknik bilgileri araştıralım dediğniz gibiyse çıkaralım.

Anlaşılan satışı yapan dükkân ya çok iyi niyetli yada papucun o kadar ucuz olmadığını anladılar.

Bence hocam papuc ucuz olmadığını anlamışlar birde Çin'de 50-100 dolar bu çakmalar adamlar 650-700tl ye satıyor ne kar yapıyor adamlar be.ayrıca satıcı bilmiyorda olabilir aman insan bilmediği mala güvenip satar mı orası meçhul .

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
92
yüzsüzlük aldı başını gidiyor

bide kendince kelime oyunu yapıyor. nasılsa millet ne aldığını bilmiyor. balon kelimeler ile aldanmaya alışmış bu millet nasılsa
Snapdragon ile 7 kat hız (neyin hızı bu 7 kat olan)

adamlar replika satarken birebir aynı diyor. 1. kalite diyor.
sordum. nesi birebir aynı veya 1. kalite olduğunu gösteren nedir ? veya 2. kalite nedir 1. kalite ile fark nedir dedim.. cevap aynı.. bu tlf 1. kalitedir. birebir aynı
nesi aynı diyorum. işlemcisi değil. kamerası değil. ekranı değil. ek özellikleri de değil. nesi birebir aynı ? kasası da aynı değil. sadece göz aldatması benziyor.

kısacası.. yeni bir marka dolandırıcılığı daha çıktı
millete çok uzun süre java tlf ları android diye sattılar. ve hala piyasada 100binlerce satılmayı bekleyen android görünümlü java tlf var depolarda.. aldatılacak insanları bekliyor

Üst Alt