Sohbet Türkiyede Var da Biz mi Almadık

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
Arkadaşlar

3.5 mm 4 bogumlu bir ucu dişi bir ucu erkek 1-1.5 m uzunlugunda kulaklık uzatma kablosu alacagım yok bulamadım var aslında ama ya dandik ya da dandik olan kabloya çok yüksek fiyatlar istenmekte aradıgım ürün aliexpress var malum alamıyorum çünkü son vergiler ile içine edildi ..

Nasıl çözecegiz bilmiyorum aradıgım çogu ürün yurtdışında.

Sonuç alamadım var da bizmi almadık

Moderatör tarafında düzenlendi:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Çok ucuz bir maliyetle kendiniz yapabilirsiniz yada elektrik işlerinden anlayan birisine yaptırabilirsiniz.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Arkadaşlar

3.5 mm 4 bogumlu bir ucu dişi bir ucu erkek 1-1.5 m uzunlugunda kulaklık uzatma kablosu alacagım yok bulamadım var aslında ama ya dandik yada dandik olan kabloya çok yüksek fiyatlar istenmekte aradıgım ürün aliexpress var malum alamıyorum çünkü son vergiler ile içine edildi ..

Nasıl çözecegiz bilmiyorum aradıgım çogu ürün yurtdışında.

Sonuç alamadım varda bizmi almadık
hocam bir ucu 3.5 mm 4 bogumlu yani mikrofon dahil diyelim diger ucu da aynı soketin dişi olan versiyonu bir uzatıcı istiyorsunuz aşırı saglam olması gerekiyor kablo güçlü olmasını isterseniz yapar gönderirim ama el yapımı oldugu için fabrikasyon ürünler gibi görünmeyebilir ama kalite olarak piyasada bulabileceginiz bir kablo olmaz veya bu şekilde babamın ankara kızılay da elektronik üzerine dükkanı var genelde tamir işleri yapılır veya piyasada bulunmayan orjinal şarj aleti kablo kaliteli mallar bulunur isterseniz babamdan isterim fabrikasyon ürün olur ama tuzlu olabilir çünkü dandik şeyleri kesinlikle satmaz 25 yıldır aynı pasaj içinde çalışıyor güvenilir bir esnaftır

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Hocam aliexpress içinden satıcıya mesaj yazın, ürün tutarını, 2 dolar, 3 dolar gibi birşey yazılmasını talep edin. Aliexpress'tekilerin işine geliyor, düşük yazılması... tl bazında 3 - 5 tl vergi çıkar en fazla...

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok ucuz bir maliyetle kendiniz yapabilirsiniz yada elektrik işlerinden anlayan birisine yaptırabilirsiniz.

Ben kendim yaparım ben de anlıyorum ama mesele hem bu değil hem de benim alacagım malzemeler standart tek çesit güzel durmayacak örgülü kablo kaliteli uç nerden bulacagım bunları bulsam da hadi yine bir dünya para istenir memlekette.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bir ucu 3.5 mm 4 bogumlu yani mikrofon dahil diyelim diger ucu da aynı soketin dişi olan versiyonu bir uzatıcı istiyorsunuz aşırı saglam olması gerekiyor kablo güçlü olmasını isterseniz yapar gönderirim ama el yapımı oldugu için fabrikasyon ürünler gibi görünmeyebilir ama kalite olarak piyasada bulabileceginiz bir kablo olmaz veya bu şekilde babamın ankara kızılay da elektronik üzerine dükkanı var genelde tamir işleri yapılır veya piyasada bulunmayan orjinal şarj aleti kablo kaliteli mallar bulunur isterseniz babamdan isterim fabrikasyon ürün olur ama tuzlu olabilir çünkü dandik şeyleri kesinlikle satmaz 25 yıldır aynı pasaj içinde çalışıyor güvenilir bir esnaftır

Teşekkürler yardım için düşüneyim.

Ayrıca ben yazdıktan sonra gördüm mesajınızı demek istedigimi güzel anlatmışsınız ..

Hocam aliexpress içinden satıcıya mesaj yazın, ürün tutarını, 2 dolar, 3 dolar gibi birşey yazılmasını talep edin. Aliexpress'tekilerin işine geliyor, düşük yazılması... tl bazında 3 - 5 tl vergi çıkar en fazla...

Dediginiz olayında suyu çıktı ister 1 dolar ister 100 dolar sabit döşüyorlar.Örnek verirsem 20 TL ye adamlar 15 TL vergi koymuşlar internette araştırdıgım kadarı ile.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    46,3 KB · Görüntüleme: 17
  • Ekran Antısı.PNG
    Ekran Antısı.PNG
    141,6 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:

can_nez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YiğitCan
Konular
14
İster 1 dolar ister 100 dolar yazılsın en az çıkacak ücret (8₺ gümrük vergisi + 8₺ gümrüğe sunma ücreti) 15 lira tabi daha fazlası gümrükçünün inisiyatifine bağlı çok dengesiz bir vergilenme ver aynı ürüne bile farklı tutarlarda vergi konuluyor. Ne yazık ki

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
15 - 20 tl para değil, kaliteli kablonun yanında...

can_nez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YiğitCan
Konular
14
Ben kendim yaparım ben de anlıyorum ama mesele hem bu değil hem de benim alacagım malzemeler standart tek çesit güzel durmayacak örgülü kablo kaliteli uç nerden bulacagım bunları bulsam da hadi yine bir dünya para istenir memlekette.

Teşekkürler yardım için düşüneyim.

Ayrıca ben yazdıktan sonra gördüm mesajınızı demek istedigimi güzel anlatmışsınız ..

Dediginiz olayında suyu çıktı ister 1 dolar ister 100 dolar sabit döşüyorlar.Örnek verirsem 20 TL ye adamlar 15 TL vergi koymuşlar internette araştırdıgım kadarı ile.

Bu kaliteli değilmi

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27

Bu kaliteli değilmi

bu 3 bogumlu işine yarayacagını düşünmüyorum ama kaliteli diyebilirim ugreen güzel kablolar üretir ama konu sahibi arkadaş daha kaliteli birşey aradıgından eminim

can_nez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YiğitCan
Konular
14
bu 3 bogumlu işine yarayacagını düşünmüyorum ama kaliteli diyebilirim ugreen güzel kablolar üretir ama konu sahibi arkadaş daha kaliteli birşey aradıgından eminim
Evet arkadaşın aradığı mikrofon da destekleyen yani 4 boğum fark etmemişim

Üst Alt