Yardım Türkiye uyumlu şarj aleti çıkmadı

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Arkadaşlar Hepsiburadadan aldığım Mi 5S telefonumda Türkiye uyumlu çevirici alet çıkmadı. Hepsiburadaya şikayet açsam gönderirlermi veya bi yerlerden bulabilirmiyim?

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Merhaba,
Hocam bu ürünler yurtdışı ürünü sadece yanında dönüştürücü yollanır . TR uyumlu çıkmaması hepsiburada.com dan kaynaklanan bir sorun değil .
Eğer dönüştürücü çıkmadıysa hepsiburada ile konuşursanız gönderirler. Ama eğer beklemem derseniz elektrikçilerde 2-4 tl arası fiyatı var
İyi forumlar,

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Arkadaşlar Hepsiburadadan aldığım Mi 5S telefonumda Türkiye uyumlu çevirici alet çıkmadı. Hepsiburadaya şikayet açsam gönderirlermi veya bi yerlerden bulabilirmiyim?
Genellikle her satıcı tr prizlere uyumlu olması için dönüştürü koyarlar anlaşılan aldığınız satıcı bu konuda cimrilik yapmış, bence şikayet etmeye değmez 3-5 TL bir mevla için. :)

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Hocam pire için yorgan yakmaya gerek yok, elektrikcilerden 5 tl gibi bir fiyata alabilirsiniz. Bu arada hayırlı olsun Allah cümlrmize kaza bela vermesin.

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Genellikle her satıcı tr prizlere uyumlu olması için dönüştürü koyarlar anlaşılan aldığınız satıcı bu konuda cimrilik yapmış, bence şikayet etmeye değmez 3-5 TL bir mevla için. :)

-Cimrilik yapmış olabilir
-Unutmuş olabilir

Eski yorumlara bakın mutlaka biri yazmıştır eğer cimrilik yaptıysa bunu alışkanlık haline getirmemesi açısından yollaması konusunda direnin mutlaka gönderecektir.

Ama eğer unutmuş ise 2-4 Tl birşey olabilir sorun değil kardeşim deyip satın almanızı tavsiye ederim
İyi Forumlar,

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsiburadanın kendi satıcısından aldım. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun inşallah. Telefonda MIUI 8.2 Android 6 var birazdan güncelleme yapacağım hele bi şarjını fulleyeyim. iPhone şarj adaptörü kullanıyorum inşallah bi sorun olmaz.

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Hepsiburadanın kendi satıcısından aldım. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun inşallah. Telefonda MIUI 8.2 Android 6 var birazdan güncelleme yapacağım hele bi şarjını fulleyeyim. iPhone şarj adaptörü kullanıyorum inşallah bi sorun olmaz.
Cihazın keyfini çıkarın dileklerimi sunuyorum ve Apple şarj cihazlarından korkunuz olmasın, genelde orjinal ürünleri sorun çıkarmıyor.

Üst Alt