Yardım Türkiye Tipi Şarj Adaptörü Önerisi?

emirhlc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Merhabalar birkaç aydır mi6 cihazımı kullanıyorum ve aktif olacak qualcomm quick charge 3.0 hızda şarj ediyorum orijinal kablo ve çevirici ile. Cihazı migrostan aldım ve verdikleri çevirici oynuyor sağlam oturmuyor içindeki teli hareket etti. Bende türkiyede normal kullanımdığımız tipte 3.0 hızlı şarj destekleyen adaptör almak istiyorum telefona zarar vermeyecek. Öneriniz nedir direk link de eklerseniz sevinirim.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emirhlc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Mi 6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Çok teşekkür ederim bunun herhangi bir tek girişli alternatifi var mı?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben çift giriş tavsiye ederim hocam size, her şeye lazım oluyor çünkü...
Bir yandan telefon şarj edersiniz, diğer yandan da power bank, hoparlör, kulaklık,... (:

Bir de buna bakınız :

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Ben çift giriş tavsiye ederim hocam size, her şeye lazım oluyor çünkü...
Bir yandan telefon şarj edersiniz, diğer yandan da power bank, hoparlör, kulaklık,... (:

Bir de buna bakınız :

Hocam Bu QC 2.0 destekli; almadan önce dikkat etsin arkadaş. QC 3.0 için 5 voltta 3 Amper verebilmeli Şarj cihazı. Aslında Aukey'in şarj cihazlarına bakabilirsiniz, üzmez bu konuda sizi. Ben aliexpress'den aldığım için evdekileri; TR site linki veremiyorum. Evde 4 tane Aukey Şarj cihazı kullanılıyor Çok Portlu olarak (Aslında sadece bu şarj cihazlarını kullanıyoruz denilebilir), memnunuz; şuana kadar bir sorun yaşamadık.

Oyla:

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Hocam Bu QC 2.0 destekli; almadan önce dikkat etsin arkadaş. QC 3.0 için 5 voltta 3 Amper verebilmeli Şarj cihazı. Aslında Aukey'in şarj cihazlarına bakabilirsiniz, üzmez bu konuda sizi. Ben aliexpress'den aldığım için evdekileri; TR site linki veremiyorum. Evde 4 tane Aukey Şarj cihazı kullanılıyor Çok Portlu olarak (Aslında sadece bu şarj cihazlarını kullanıyoruz denilebilir), memnunuz; şuana kadar bir sorun yaşamadık.

Hocam ürün zaten ; Çıkış Volt & Amper : 5v - 8v & 2.1A - 3A eğer bu değerler QC 2.0 içinse özür dilerim, yanıltıcı paylaşım yapmak istemem.
Beklerim diyorsanız eğer denildiği gibi "Aukey" alabilirsiniz, bende kullanıyorum ve o kadar düşürmeme rağmen hala hızlı ve seri bir şekilde şarj ediyor (:

- Aukey
- Ugreen
- BlitzPower

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36

Sadece 5v 3A değil

5v 2.5A olan da var Quick Charge 3.0 logosu olması da önemli

Mesela

MDY-08-ES orijinal Xiaomi QC 3.0 şarj aleti 5v 3A

Ama

MDY-08-EH da orijinal Xiaomi QC 3.0 şarj aleti oda 5v 2.5A

Şarj süresi aynı diyorlar deneyenler ben bir tane ES den sipariş ettim artık ne zamana gelir denerim kutudan çıkan da EH olan

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam ürün zaten ; Çıkış Volt & Amper : 5v - 8v & 2.1A - 3A eğer bu değerler QC 2.0 içinse özür dilerim, yanıltıcı paylaşım yapmak istemem.
Beklerim diyorsanız eğer denildiği gibi "Aukey" alabilirsiniz, bende kullanıyorum ve o kadar düşürmeme rağmen hala hızlı ve seri bir şekilde şarj ediyor (:

- Aukey
- Ugreen
- BlitzPower

Hocam Linke bakınca; Other features kısmında "Output: 5V-2A/9V-1.2A/12V-1A." yazıyor. Yani 5v - 3 Amper veremiyor. Normalde QC 3.0 şarj cihazının da 5v - 3 Amper vermesi gerekiyor. Fakat şimdi Blitzpower linkine bakınca yine 5v - 3 Amper veremediğini gördüm. Burada da aklımda soru işareti kaldı.

Aukey Şarj Cihazı:

Burada da bakarsanız cihaz üzerinde 3.6 - 6.5 Voltajda 3 Amper verebildiği belirtiliyor ki; almak istediğiniz cihazda bu bildiri olsun.

Ugreen'in ve Blitzwolf'un Şarj cihazlarında sorun yaşayanları duyduğum için pek tavsiye etmiyorum hocam. Aukey, Tronsmart gibi markalara bakılmalı. Anker'i de beğeniyorlar ama; kullanıcı yorumu pek duymadım.
[doublepost=1515348857,1515348716][/doublepost]
Sadece 5v 3A değil

5v 2.5A olan da var Quick Charge 3.0 logosu olması da önemli

Mesela

MDY-08-ES orijinal Xiaomi QC 3.0 şarj aleti 5v 3A

Ama

MDY-08-EH da orijinal Xiaomi QC 3.0 şarj aleti oda 5v 2.5A

Şarj süresi aynı diyorlar deneyenler ben bir tane ES den sipariş ettim artık ne zamana gelir denerim kutudan çıkan da EH olan

Hocam Zaten QC destekli olmayan bir şarj aleti de kullansanız (5 Volt - 2 Amper) yine aynı şarj süresini alabilirsiniz. Çünkü QC teknolojisi Batarya ısınana kadar yüksek amper ve 5 volt üzerinde voltaj veriyor. QC 3.0 desteği için, dediğim gibi 5v - 3 amperi lütfen arayın.

Mi6 QC 3.0 ile şarja 6.67 volt - 2.58-2.6 Amper ile başlıyor.

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36

Sertifika almış cihazlar powerbank ve şarj istasyonlarının bir çoğu yazıyor fikir edinmek babında
[doublepost=1515349095,1515348913][/doublepost]
Hocam Linke bakınca; Other features kısmında "Output: 5V-2A/9V-1.2A/12V-1A." yazıyor. Yani 5v - 3 Amper veremiyor. Normalde QC 3.0 şarj cihazının da 5v - 3 Amper vermesi gerekiyor. Fakat şimdi Blitzpower linkine bakınca yine 5v - 3 Amper veremediğini gördüm. Burada da aklımda soru işareti kaldı.

Aukey Şarj Cihazı:

Burada da bakarsanız cihaz üzerinde 3.6 - 6.5 Voltajda 3 Amper verebildiği belirtiliyor ki; almak istediğiniz cihazda bu bildiri olsun.

Ugreen'in ve Blitzwolf'un Şarj cihazlarında sorun yaşayanları duyduğum için pek tavsiye etmiyorum hocam. Aukey, Tronsmart gibi markalara bakılmalı. Anker'i de beğeniyorlar ama; kullanıcı yorumu pek duymadım.
[doublepost=1515348857,1515348716][/doublepost]

Hocam Zaten QC destekli olmayan bir şarj aleti de kullansanız (5 Volt - 2 Amper) yine aynı şarj süresini alabilirsiniz. Çünkü QC teknolojisi Batarya ısınana kadar yüksek amper ve 5 volt üzerinde voltaj veriyor. QC 3.0 desteği için, dediğim gibi 5v - 3 amperi lütfen arayın.

Mi6 QC 3.0 ile şarja 6.67 volt - 2.58-2.6 Amper ile başlıyor.

Anladım hocam bende o yüzden işte kutudan çıkan değilde ES modelini sipariş geçtim birde onu denemek için

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Sertifika almış cihazlar powerbank ve şarj istasyonlarının bir çoğu yazıyor fikir edinmek babında
[doublepost=1515349095,1515348913][/doublepost]

Anladım hocam bende o yüzden işte kutudan çıkan değilde ES modelini sipariş geçtim birde onu denemek için

Hocam eğer elinizde USB Tester var ise, Şarj başlangıcına bakabilir misiniz? 5v 2.5 amper dediği için, önceki mesajda söylediğim değeri veremesi lazım normalde.

Oyla:
Üst Alt