Soru Türkiye Rom'dan Global Rom'a Geçince Garanti Dışı Kalır Mı?

ferdigecici

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
mi A1
Konular
8
Merhabalar. Poco x3 NFC cihazım Türkiye garantili ve Türkiye rom mevcut. Ben mi flash tool ile global fastboot rom atsam garanti iptal mi olur.

Farox

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Farox
Cihazım
Ka-Fa 1500
Konular
4
Merhabalar. Poco x3 NFC cihazım Türkiye garantili ve Türkiye rom mevcut. Ben mi flash tool ile global fastboot rom atsam garanti iptal mi olur.
Yetkili servis bile Türkiye rom kurmuyor, en son servise verdiğim Türkiye rom cihaza global kurup geri verdiler

Oyla:

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Bootloader kilidinin açılıp, açılmadığını servis görebiliyor ve servisten servise istisna durumlar var. Mi Flash ile de rom atacağınız için cihazınızın bootloader kilidini açmanız lazım. Çoğu servis görmezden geliyor bu durumu, çoğu servis cihaza işlem uygulandı statüsünde cihazı garanti dışı bırakabiliyor mantıken olmaması gerekiyor. En iyisi bu durumu garantiye sorun mesela Delta garantisi altındaki xiaomi cihazlarında böyle bir durum yoktu, değişiyor garantiden, garantiye..

Oyla:

Pivok

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
Bootloader kilidinin açılıp, açılmadığını servis görebiliyor ve servisten servise istisna durumlar var. Mi Flash ile de rom atacağınız için cihazınızın bootloader kilidini açmanız lazım. Çoğu servis görmezden geliyor bu durumu, çoğu servis cihaza işlem uygulandı statüsünde cihazı garanti dışı bırakabiliyor mantıken olmaması gerekiyor. En iyisi bu durumu garantiye sorun mesela Delta garantisi altındaki xiaomi cihazlarında böyle bir durum yoktu, değişiyor garantiden, garantiye..
Valla hocam komik olucak ama sürüm düşürme için İstanbul'da genpaya gönderecektim o zamanlar poco x3 pro kullanıyordum müşteri temsilcileri ile görüştüm bu işlemleri kendin de yapabilirim kilidi açıp yazarım yükledikten sonra kilidi kapatsam sorun olur mu dedim Evet olur dedi garanti dışı falan kalır dedi aradan 5-6 ay geçti cihazın bataryası bayağı ısınıyordu garantiye gönderdim bataryasını sıfırlayıp gönderdiler

Oyla:

ferdigecici

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
mi A1
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi tool ile rom yüklendiğinde bl kilidinin açılmasına gerek yokmuş?

Oyla:
Üst Alt