Yardım Türkiye Rom-->Global Rom?

sayko92

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
Merhaba arkadaşlar şuan kayıtlı Türkiye romu kullanıyorum. Dosyalarım silinmeden Türkiye romundan Global roma geçiş yapabilir miyim? Bilgisi olan daha önce deneyen var mıdır?

derici

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
mi5
Konular
4
Benim cihazımda global avrupa rom yüklü. Hala miui 14 gelmedi!! Neden tr den globale geçmek istiyorsunuzki?

21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Merhaba arkadaşlar şuan kayıtlı Türkiye romu kullanıyorum. Dosyalarım silinmeden Türkiye romundan Global roma geçiş yapabilir miyim? Bilgisi olan daha önce deneyen var mıdır?
Verileri kaybetmeden geçiş var mı bilmiyorum ama TR romundan Global roma geçmek bir şeyi değiştirmez. Fark yok gibi.
EEA roma geçerseniz gereksiz uygulamaların çoğundan kurtulursunuz. Endonezya romuna geçerseniz MIUI arama ve SMS uygulaması gelir.

sayko92

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim cihazımda global avrupa rom yüklü. Hala miui 14 gelmedi!! Neden tr den globale geçmek istiyorsunuzki?

21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şuan gelen miui14 sürümü stabil beta sürümü ve donma var globale gelen sürüm stabil olanı belki düzelir diye o roma geçmek istiyorum

Verileri kaybetmeden geçiş var mı bilmiyorum ama TR romundan Global roma geçmek bir şeyi değiştirmez. Fark yok gibi.
EEA roma geçerseniz gereksiz uygulamaların çoğundan kurtulursunuz. Endonezya romuna geçerseniz MIUI arama ve SMS uygulaması gelir.
Geçiş nasıl oluyor tam olarak bootloader kilidi açsam fasboot üzerinden yüklenir mi ?

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
şuan gelen miui14 sürümü stabil beta sürümü ve donma var globale gelen sürüm stabil olanı belki düzelir diye o roma geçmek istiyorum

Geçiş nasıl oluyor tam olarak bootloader kilidi açsam fasboot üzerinden yüklenir mi ?
Fastboot ile yüklerken save data seçeceğini seçip deneyebilirsiniz ama çok sağlıklı olacağını sanmam. Sıfırdan temiz kurulum daha iyi olur. Bootloader kilidi açılırken cihaz sıfırlanabilir dikkat edin. Bütün verileri kaybedebilirsiniz.

Üst Alt