Hocam F2 Pro kamera ve malzeme kalitesi bakımından çok daha iyi bir cihaz olduğundan F3 yerine F2 pro tercih ettim. İkisini de deneyimlediğim için çok net F2 Pro önde diyebilirim, F3'ün ekranı biraz daha çekici ve işlemcisi çok az daha iyi fakat ikisi arasında çok az bir performans farkı var. Çok daha kaliteli bir kamera seti için bunlardan taviz verebilirim.
Hocam benzer özelliklerde kronik sorunu olmayan yüksek tazeleme hızına sahip bir model bulamadım malesef. Mi 11 Lite 5G NE düşünüyordum fakat ekranlarındaki black crush sorunu gözümü korkuttu, ayrıca samsung kamera sensörlerinden muzdarip biri olarak bir dahaki telefonumda sony sensörlü bir ana kamera olmasını tercih ediyorum. Ekran paneli de kesinlikle oled veya türevleri olmalı, artık o gerçek siyahları ben de görmek istiyorum
Bu yazdıklarımı göz önünde bulundurunca F2 Pro tek seçenek gibi geliyor bana. Türkiye cihazı olmasına takılmamı da şöyle açıklayayım, telefonun romuyla kerneliyle yazılımıyla çok uğraşırım, yaptığım her hatada imei numarasının tekrar orijinaline dönmesi bana hem ek masraf hem de uğraş çıkartacak. Türkiye cihazı olduğunda fastboottan veya edl moddan rom atıp devam ediyorum imei kaygısı yaşamadan.
Bir de imeisi atılan cihazın 5g desteklemeyen bir cihaz olması durumunda ileride 5g kullanamayacağım büyük ihtimalle, aynısını 4g'de yaşamıştım çünkü.