- Adım
- Barış Aslan
- Cihazım
- Samsung S2
- Konular
- 22
S7 edge telefon
Telefon yeni sim kart yeni İmei kayıtlı
samsung türkiye garantili bir ürün
3g sorunum yoktu telefon degiştirdim 4.5G geçtik şebeke sorunu yaşamaya başladım telefonda sorun vardır veya sim kart sorunludur denildi ama zaten hepsi yeni bu sorun konuşurken ses gidiyor şebeke tek veya iki diş çekiyor volte iptal oluyor 4.5G internet 3G düşüyor üstelik şebeke düşme durumunu merkezi yerlerde yapıyor şu an kendi evimde iki diş şebeke çekiyor üstelik merkezi bir yer.
Müşteri hizmetlerini aradım hemen telefona suç buldu servise verin dediben sim kart olabilirmi dedigim zamanda ona suç buldu -----telefonda sim kartda yeni
Başka müşteri hizmetleride en mantıklısı yapmanız gereken 3 g kullanmak dedi----4g telefonu niye aldım ozaman
Telefon yeni sim kart yeni İmei kayıtlı
samsung türkiye garantili bir ürün
3g sorunum yoktu telefon degiştirdim 4.5G geçtik şebeke sorunu yaşamaya başladım telefonda sorun vardır veya sim kart sorunludur denildi ama zaten hepsi yeni bu sorun konuşurken ses gidiyor şebeke tek veya iki diş çekiyor volte iptal oluyor 4.5G internet 3G düşüyor üstelik şebeke düşme durumunu merkezi yerlerde yapıyor şu an kendi evimde iki diş şebeke çekiyor üstelik merkezi bir yer.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
------- Bu 3g
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
--------Bu 4gMüşteri hizmetlerini aradım hemen telefona suç buldu servise verin dediben sim kart olabilirmi dedigim zamanda ona suç buldu -----telefonda sim kartda yeni
Başka müşteri hizmetleride en mantıklısı yapmanız gereken 3 g kullanmak dedi----4g telefonu niye aldım ozaman