Yardım Turkcel Dijital Operatör programı

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 493

crop

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yücel
Cihazım
RedmiNot10Pro
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miuipro_v9.0_mido_9.11.14_by_zemzmi
Telefon Modeli
Redmi not 4x
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar birşey danışıcam size ben miuipro_v9.0_mido_9.11.14_by_zemzmi romu kullanıyorum gayet memnunum fakat şöyle bir sorun var Turkcel Dijital Operatör programına giriş yapıyorum kullanıcı adı şifre normal giriyor fakat programdan çıktıktan sonra tekrar girdiğimde giriş yapmamışım gibi tekrar telefon numarası ve şifre isitiyor bunun sebebi ve varsa çözümü varmıdır

Tuxs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ESR
Cihazım
Mi9 T Pro 6/128
Konular
2
Arada bir bu durumu benimde yaşadığım oldu rom ile alakalı bir durum değil Global rom da da aynısını yaşadım Miroom da da sorun tamamiyle karşı taraftan kaynaklanıyor. Giriş yaptığımda da bazen giriş yapmamışım gibi görüyor geri bildirim yapmak lazım sanırım uygulama içinden ama öyle birkaç kişinin geri bildirimiyle ilgilenmezler. Dergilik uygulamaları da bir ara çok sorunluydu bunların güncellemeler geri bildirimlerle adam ettiler aynı durumlar, dergilerin indirilmesi ama okunamaması, indirildiği halde uygulama içerisinde görülmemesi felan.

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
İlk Giriş değerlerini oluştururken ya da başlangıç ekranında seçenekleri işaretlerken eksik bir işaretlemeden kaynaklanıyor olabilir .
Ayarlar, Uygulamalardan giriş yaparak Veri Temizleme yaparak yeniden başlatın ve ekranda gelen yazıları dikkatlice okuyun, umarım düzelir.

Oyla:

crop

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yücel
Cihazım
RedmiNot10Pro
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok hocam hepsini yaptım olmuyor başka bir rom da denediğimde sorun yok ama bu romda olmuyor sebebini çok merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız şöyle bir durum var miuipro_v9.0_mido_9.11.14_by_zemzmi bu romun yani zip halindeki dosyayının içine girdiğimizde kurulum dosyaşları img. halinde değil normal klasörler şeklinde olaya tam hakim değilim sizler anladınız sanırım beni :) aynı şekilde bu numaralı romun birde kurulum dosyaları img. şeklinde olan var kurulum dosyaları img. şeklinde olan romu kurunca sorun yok ama öbür romda anlattığım gibi oluyor

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt