Yardım Türkçe dil desteğindeki buglar

• Konbuyu başlatan maniac
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 757

maniac

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Uğur
Cihazım
Xiaomi 6
Konular
6
Arkadaşlar merhaba. Telefon dün elime hepsiburada.com aracılığı ile ulaştı. Dünden beri telefonu incelemekteyim. Telefon hız olarak harika. Her güzelin bir kusuru vardır misali birkaç probleme rastladım özellikle son sürüme güncelledikten sonra (9.2.3.0) Türkçe dilde olmasına rağmen, cevapsız aramalarda ingilizce ''missed call'' diyor, telefon mesajlarını silmeye çalıştığımda yine ingilizce soruyor ve ayrıca ayarlardaki yeni gelen güvenlik kısmı yine security status olarak ingilizce yazıyor. Hava durumunda alakasız bi yer yazıyor yine. Görebildiğim hatalar bunlar. Telefondan genel olarak çok memnunum. Bunların çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

hammerhead

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atacan Sinan
Cihazım
Mi Mıx2
Konular
2
Tam desteği yok galiba dilin o yüzden öyle oluyor. İdare etmeye çalışın bu şekilde servise gönderirseniz güncelleme veya stabil dil desteği gelmediği için onlarda yapamıyor. Arkadaşım Türkçe dili silmiş servise göndermiş 2 aydır bekliyor ama yapamadılar.

Oyla:

maniac

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Uğur
Cihazım
Xiaomi 6
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam desteği yok galiba dilin o yüzden öyle oluyor. İdare etmeye çalışın bu şekilde servise gönderirseniz güncelleme veya stabil dil desteği gelmediği için onlarda yapamıyor. Arkadaşım Türkçe dili silmiş servise göndermiş 2 aydır bekliyor ama yapamadılar.

Cevap için teşekkürler dostum. Peki bu problemi başka bşr rom yüklemeyle çözebiliyor muyuz? Veya şu an önerdiğiniz en stabil sorunsuz bşr rom var mı

Oyla:

hammerhead

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atacan Sinan
Cihazım
Mi Mıx2
Konular
2
Oyla:

maniac

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Uğur
Cihazım
Xiaomi 6
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bölümlerin çevirisini yaptık bir sonra ki rom da düzenlenmiş olacak gelecektir.

İlginiz için teşekkürler güzel haber :) fakat bendeki 'kararlı' yazan rom. Yani telefonla birlikte orjinal gelen yazılım. Bu yazılımamı güncelleme gelecek? Ve başka neleri içerecek bilgi alabilir miyim? Cehaletimi mazur görün ios tan geçiyorum

Oyla:
Üst Alt