Yardım Türk Telekom VoLTE Nasıl Açılır.

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Arkadaşlar telefonum magisk ile root'lu VoLTE açabilmek için VoLTE Enabler module yükledim *#*#4636*#*# menüsünde açık gözüküyor fakat Türk Telekom'dan bir türlü açtıramıyorum açabilmek için Xiaomi ile anlaşma yapmaları lazımmış öyle diyorlar. Bunun başka bir yolu var mı?

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25
Volte daha yüksek kalitede görüşme yapmak demek. Ama karşındaki telefonun da volte desteklemesi lazım. Kafana takma fazla.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Arkadaşlar telefonum magisk ile root'lu VoLTE açabilmek için VoLTE Enabler module yükledim *#*#4636*#*# menüsünde açık gözüküyor fakat Türk Telekom'dan bir türlü açtıramıyorum açabilmek için Xiaomi ile anlaşma yapmaları lazımmış öyle diyorlar. Bunun başka bir yolu var mı?
SIM kartınızı Xiaomi dışında başka bir cihaza takıp, 1 saat sonra TT yi arayıp, VoLTE yi açtırın, sonra cihazınıza takıp, ilk işlemleri tekrar yapın...
Sayın heathrow un da dediği gibi esasında bunları kafaya fazla takmamak gerekiyor....iyi forumlar

Oyla:

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SIM kartınızı Xiaomi dışında başka bir cihaza takıp, 1 saat sonra TT yi arayıp, VoLTE yi açtırın, sonra cihazınıza takıp, ilk işlemleri tekrar yapın...
Sayın heathrow un da dediği gibi esasında bunları kafaya fazla takmamak gerekiyor....iyi forumlar
Teşekkürler VoLTE destekleyen telefon bulunca deneyeceğim.

Oyla:

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Teşekkürler VoLTE destekleyen telefon bulunca deneyeceğim.
TT kullanıcıları bana göre volt e aktif etmeyin.ben mi Max telefonda aktif ettikten sonra bazı arayan veya benim aramalarında karşı tarafa sesim gitmedi volt e yibkapatinca duzeldi

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
TT kullanıcıları bana göre volt e aktif etmeyin.ben mi Max telefonda aktif ettikten sonra bazı arayan veya benim aramalarında karşı tarafa sesim gitmedi volt e yibkapatinca duzeldi
Öyle demeyin, cihaza göre değişiyor diye düşünüyorum açıkçası... Ben hiç açamadım mesela, Mido sahibi değerli bir hocam açtı ve sorunsuz kullanıyor

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Oyla:

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan magisk ile VoLTE açık fakat desteklemiyor diyerek açmıyorlar. Bulursam dönüş yaparım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

*#*#4636#*#* telefon bilgilerindeki menü:

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180819-124255.png
    Screenshot_20180819-124255.png
    191,6 KB · Görüntüleme: 333
Oyla:

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
Konu bu forumda çok tartışıldı, araştırabilirsiniz. Öncelikle sim kartınızı samsung veya iphonena takıp 5555 e sms atın . aktifleştirildi mesajı gelince kendi telefonunuza takın. Forumda tarif edildiği gibi apn ayarlarını yapın.

Oyla:

kolozi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
iyi
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Öncelikle VOLTE yi açabilmek için *#*#86583#*#* tuşlayın telefonunuda açılan uyarıda disable diye uyarı çıkacaktır
Türkiyede Xiaomi hiç bir operatörle anlaşmaşarı yok dolayısıyla telefonları tanımaz ne volte yi açar nede wifi Call
Bunlar bir gün düzelirmi umarım yaparlar ve düzeltiilir
NOT: Volte açılıca açık olunca TURKtelekom örnek 444 0 444 gibi numaralar aranınca aranmaz Ayrıca bazı numaralarada arandığında ya ses gelme yada ses gitmez
Ben Amiral gemisi telefonlarda bunu ararrım ve çalışmadımı çok eksik his ederim hatta telefondan nefret ederim
Ama Xiaomi den 2 model kulanıyorum ucuz telefon ve volte Wifi Call umurumda değil ve açmıyorum volteyi

Oyla:

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Öncelikle VOLTE yi açabilmek için *#*#86583#*#* tuşlayın telefonunuda açılan uyarıda disable diye uyarı çıkacaktır
Türkiyede Xiaomi hiç bir operatörle anlaşmaşarı yok dolayısıyla telefonları tanımaz ne volte yi açar nede wifi Call
Bunlar bir gün düzelirmi umarım yaparlar ve düzeltiilir
NOT: Volte açılıca açık olunca TURKtelekom örnek 444 0 444 gibi numaralar aranınca aranmaz Ayrıca bazı numaralarada arandığında ya ses gelme yada ses gitmez
Ben Amiral gemisi telefonlarda bunu ararrım ve çalışmadımı çok eksik his ederim hatta telefondan nefret ederim
Ama Xiaomi den 2 model kulanıyorum ucuz telefon ve volte Wifi Call umurumda değil ve açmıyorum volteyi
MIUI için söylediniz herhalde ben android one kullanıyorum. Diğer telefona takıp etkinleştirme yapmak lazımmış

Oyla:
Üst Alt