Çözüldü Turk Telekom ve Turkcell Servis Yok !

suley1056

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Suleyman
Cihazım
Pocophone F1
Konular
1
Arkadaşlar merhaba, geçen yaz Amerika'dan 64GB (FACTORY UNLOCKED) 6.18" 6GB RAM Global Pocophone F1 aldım 2 hafta önce telefonumu rootlattım ve imei'sini değiştirttim. Telefonu kullanmaya başladığımdan beri Turk telekom kullanıyordum ve depremden önce çok nadir de olsa servis gitmeleri oluyordu. Depremden sonra en çok benim telefonum kapalı kaldı ve ara ara geldi. 2 gün önce akşam vakti servisim gitti ve ertesi gün akşama kadar gelmedi. Şu an hala yok. Telefonuma Turkcell hattı taktım servis gelmedi ama Vodafone hattı taktığımda telefonumun servisi sorunsuz çalıştı. Şaşkınlıktan ne yapacağımı şaşırdım. Bu sorunun nedeni ne olabilir ve nasıl bir çözüm önerisi önerirsiniz. Düştüğüm mağduriyeti geçtim bu olayın nedenini çok merak ediyorum. İlgilenenlere teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Merhaba cihazın imeisini kontrol eder misiniz btk dan? İmei klon tespit edildiği durumlarda bazı hatlar çalışıp bazıları çalışmayabiliyor.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Forum kuralları
3.6. Konularda ve mesajlarınızda ideal dışı font boyutuna sahip karakterler kullanmak, tamamı kalın, italik, altı çizili mesajlar yazmak yasaktır.

suley1056

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Suleyman
Cihazım
Pocophone F1
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forum kuralları
3.6. Konularda ve mesajlarınızda ideal dışı font boyutuna sahip karakterler kullanmak, tamamı kalın, italik, altı çizili mesajlar yazmak yasaktır.
Düzeltildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba cihazın imeisini kontrol eder misiniz btk dan? İmei klon tespit edildiği durumlarda bazı hatlar çalışıp bazıları çalışmayabiliyor.
Merhaba Btk'da bu imei numarasının başka cihazlarda kopyalandığı tespit edilmiştir yazıyor hocam.

Son düzenleme:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Düzeltildi

Merhaba Btk'da bu imei numarasının başka cihazlarda kopyalandığı tespit edilmiştir yazıyor hocam.
İşte söylediğim gibi hocam imei numaranız uçmuş

suley1056

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Suleyman
Cihazım
Pocophone F1
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tekrar değiştirebilirsiniz sorun olmaz
Çok teşekkür ederim hocam cevabın için. Umarım bağımlı olmayız sürekli bu imei patlama olayına. Kendim telefon alıp imei'sini verip sonra telefonu yok mu etsem bilemedim.

Reyes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Çok teşekkür ederim hocam cevabın için. Umarım bağımlı olmayız sürekli bu imei patlama olayına. Kendim telefon alıp imei'sini verip sonra telefonu yok mu etsem bilemedim.
%90 kesin çözüm olur %10 patlama riski yine var

Üst Alt