Sohbet Türk Telekom - Upload Hızınız Ne Kadar?

Byseus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
43
Arkadaşlar selamlar

Türk Telekomda fiber 50 mbps ye kadar internet abonesiyim. Download da hiçbir sıkıntı yaşamıyorum ancak upload yaparken işkence çekiyorum. Türk telekomun kendi hız ölçüm sitesinden yaptığım test görüntüsünü paylaştım. Normal şartlarda paketim gereği 4 mbps ye kadar upload vermesi gerekirken 1 mbps bile veremiyor. 2 aydır belkide 5 defa arıza kaydı bıraktım 2 gün içinde sorun çözümlenmiştir kontrol edin diyorlar, ediyorum yine sorun devam ediyor. Sizin upload hızınız ne kadar acaba bende mi sorun var?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
0.6 benim de.

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
teşekkür ederim imza güzel clap~~
Teşekkür ettim. Sizin de profil fotoğrafınız güzel :)
Ttnette upload işi sıkıntı. Benim hizim normalde de düşük zaten. Size vaad edilen upload hızı için acaba alt yapiniz musait mi ? Önemli olan o bence. Çünkü altyapı uygun olmadan verilen hızın bir anlamı yok ne yazikki

Byseus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
43
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ettim. Sizin de profil fotoğrafınız güzel :)
Ttnette upload işi sıkıntı. Benim hizim normalde de düşük zaten. Size vaad edilen upload hızı için acaba alt yapiniz musait mi ? Önemli olan o bence. Çünkü altyapı uygun olmadan verilen hızın bir anlamı yok ne yazikki
hattı çekerken alt yapıyı sorduğumda 100 mbpsye kadar destek verdiklerini söylediler ben 50 mbps aldım ki onuda 45 50 arasında değişkenlikle verebiliyorlar. sıkıntı upload kısmında onun için ayrı bir altyapı mı olacak bilemiyorum. paket gereği bana 4 mbps vermeleri gerekiyor. bir üst mesajdaki arkadaşta 50 mbps kullanıyor ve gerekli upload hızını alabilmesi bence büyük şans :)

Üst Alt