Yardım Türk Telekom Online işlemler cihazımı yanlış görüyor.

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V14.0.2.0(TGCTRXM)
Telefon Modeli
Redmi Note 11
Bootloader Kilidi
Kapalı
redmi note 11 global telefonum volte servisini destekliyor sim kartımda destekliyor online işlemlerde internet servis ayarlarından volteyi açmak istediğimde cihazı redmi note 11(china) olarak görüyor. internetten baktığım kadarıyla rn11 china volte desteklemiyor ama benim cihazım destekliyor. telefonu formatladım, sim kartı çıkarıp taktım, öbür slota da taktım ama ne yaparsam yapayım cihazı redmi note 11 china olarak görüyor. yardım ederseniz sevinirim.

garajack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 9s
Konular
7
Telekomun Xiaomi den aşağı kalır yanı yok, volte açma kodu, farklı telefonları deneme gibi şeyleri deneyin volte vowifi bir gün gelir merak etmeyin, bende 1 ay sonra geldi :)

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telekomun Xiaomi den aşağı kalır yanı yok, volte açma kodu, farklı telefonları deneme gibi şeyleri deneyin volte vowifi bir gün gelir merak etmeyin, bende 1 ay sonra geldi :)
şimdi ayarlarda sim kartıma basınca volte aç tarzı bişey çıkmıyor ama volte açma kodunu kullanınca ayarlara geliyor aktif ediyorum yine de tanımıyor. eski telefonuma taktım onun modelini tam ve doğru algıladığı için volte açılıyor ama geri bu telefona takınca tekrar redmi note 11 china olarak gördüğü için kapanıyor

Oyla:
Üst Alt