Yardım Türk Telekom Modem Dns Sorunu

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu Beta 9.10.24
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar kaç saattir bekliyorum belki siber saldırıdır felandır diye ancak nafile Türk Telekom Modem kullanıyorum bağlanıyor ancak internet yok modemin üstünde 4 ışıkda yanıyor internetinde geldiğini gösteriyor ancak olmuyor.Bilgisayardanda sorun gider yaptım Dns sunucularına bağlanılamıyor gibisinden şeyler çıktı. Olayı yaşayan yada çözen varmı?

colins

Sch
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Colins
Cihazım
Mi 9se
Konular
4
Merhaba arkadaşlar kaç saattir bekliyorum belki siber saldırıdır felandır diye ancak nafile Türk Telekom Modem kullanıyorum bağlanıyor ancak internet yok modemin üstünde 4 ışıkda yanıyor internetinde geldiğini gösteriyor ancak olmuyor.Bilgisayardanda sorun gider yaptım Dns sunucularına bağlanılamıyor gibisinden şeyler çıktı. Olayı yaşayan yada çözen varmı?

Son zamanlarda türk telekomda yaşanan bir durum.
Wi fi ile baglaniyorsaniz, kanalı değiştirmeyi deneyin, telefondan wifi analyzer ile yoğunluğun az olduğu bir kanalı bulup ona sabitleyin.

Oyla:

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son zamanlarda türk telekomda yaşanan bir durum.
Wi fi ile baglaniyorsaniz, kanalı değiştirmeyi deneyin, telefondan wifi analyzer ile yoğunluğun az olduğu bir kanalı bulup ona sabitleyin.
Hallettim hocam ancak hala olmadı.:?

Son düzenleme:
Oyla:

TypeR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
XxXxX
Cihazım
XR7
Konular
2
Modeme farklı dns girişi yaparak çözmüştüm ben bir ara Turk.net te, deneyebilirmisiniz yeri ve adı her modemde değişiklik gösteriyor bu arada.

Oyla:
Üst Alt