Sohbet Türk telekom kalan internet

Levosier

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
27
Arkadaşlar türk telekomda ayda 15gb internetim var. Mobil uygulamasının hatalı gösterdiğini biliyordum zaten bu yüzden telefondan ayarladım aylık 15gb kullanılabilir mobil veri var diye. Şuan telefon kalan interneti 5gb, mobil uygulama 9,5gb gösteriyor. 5555 e de kalan diye mesaj attım orda da 10gb gözüküyor. Normalde telefondakine göre haraket edecektim ama aradaki fark çok fazla geldi. Şimdi bunların hangisine uymam gerek?

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Arkadaşlar türk telekomda ayda 15gb internetim var. Mobil uygulamasının hatalı gösterdiğini biliyordum zaten bu yüzden telefondan ayarladım aylık 15gb kullanılabilir mobil veri var diye. Şuan telefon kalan interneti 5gb, mobil uygulama 9,5gb gösteriyor. 5555 e de kalan diye mesaj attım orda da 10gb gözüküyor. Normalde telefondakine göre haraket edecektim ama aradaki fark çok fazla geldi. Şimdi bunların hangisine uymam gerek?

sil süpür, eba be/veya farklı extralar kullanmışsanız bu fark normaldir. bazı işlemlerde internetinizden gitmiyor diye biliyorum.

Levosier

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eba kullanmadım, sil süpürden de 2gb çıkmıştı onu da hesaba kattım 3 gösteriyodu 5 dedim. İnternetimde bitince durmuyor tl alıyor kullandıkça. Telefona göre kullansam o kadar internetim boşa gidicek uygulamaya kullansam para gidicek, uygulamanın doğru göstermediğine de eminim daha önce çok başıma geldi mesela daha 2 gb internetim varmış diyip sosyal medyaya giriyodum 5 dakika sonra internetiniz bitmiştir diye mesaj geliyodu. Benim arada kaldığım şey 5555 e mesaj gönderdim o uygulamadan daha fazla internetin var diyor. Nasıl güveneyim ben şimdi bu mesaja.

Hamzaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi8
Konular
0
Türk Telekom son 6 saat önceki interneti bildiriyor. 6 saat boyunca internete hiç girme ( tabi girmeden durabilirsen) akabinde 6 saat sonra interneti sorgula zaten kaç gb derse o senin anlık internetin olmuş oluyor.

Üst Alt