- Adım
- Fırat
- Cihazım
- Mi 8 se
- Konular
- 5
Türk telekom kullanıyorun 4g ye açılmıyor yardım edebilicek varmı
Tam olarak açılmıyor derken neyi kastettiniz? 4G ağlarına hiç mi bağlanamıyorsunuz yoksa 4G kampanyalarından mı yararlanamıyorsunuz? Ya da Türk Telekom cihazınız 4G ile uyumlu değil mi diyor?Türk telekom kullanıyorun 4g ye açılmıyor yardım edebilicek varmı
Vodafone kullanıcısıydım ikamet ettiğim bölgedede vodafone çekmiyodu türk telekoma geçtim 4 g ağlarına hiç bağlanamadım yukarıda sürekli h+ yazıyor müşteri hizmetlerini aradım cihaz sistemde tanımlı değil filan diyor anlamadım gittiTam olarak açılmıyor derken neyi kastettiniz? 4G ağlarına hiç mi bağlanamıyorsunuz yoksa 4G kampanyalarından mı yararlanamıyorsunuz? Ya da Türk Telekom cihazınız 4G ile uyumlu değil mi diyor?
Hocam denedim olmadıTürk Telekom online işlemler uygulamasını indirip 4G servisini aktifleştirmeyi deneyiniz. Eğer başarılı olamazsanız hattınızı farklı bir telefona taktıktan sonra aktifleştirin. Aktifleştikten sonra tekrar kendi telefonunuza takın.
Hattınızı farklı bir telefona takıp 4G servisine bağlandığını gördükten sonra kendi cihazınızda 4G ağlarına bağlanamıyorsanız; bulunduğunuz bölgede operatörünüz ya 4G yayını yapmıyordur ya da 4G yayınını sizin cihazınızın desteklediği şebeke bantları üzerinden sunmuyordur.Hocam denedim olmadı
Farklı bir cihaza taktığım zaman 4g görebliyorum ama kendi cihazımda ne volte ne 4 gHattınızı farklı bir telefona takıp 4G servisine bağlandığını gördükten sonra kendi cihazınızda 4G ağlarına bağlanamıyorsanız; bulunduğunuz bölgede operatörünüz ya 4G yayını yapmıyordur ya da 4G yayınını sizin cihazınızın desteklediği şebeke bantları üzerinden sunmuyordur.
cihazınız pasaport kayıtlımı yoksa malum yollarla imei atılmış telefon mu malum yolla atılandansa ondan da olabilirFarklı bir cihaza taktığım zaman 4g görebliyorum ama kendi cihazımda ne volte ne 4 g
Pasaport kayıtlı değilcihazınız pasaport kayıtlımı yoksa malum yollarla imei atılmış telefon mu malum yolla atılandansa ondan da olabilir
Ama vodafonede kullandım cayır cayır 4g cekiyodu türk telekoma gecince basladı sıkıntıcihazınız pasaport kayıtlımı yoksa malum yollarla imei atılmış telefon mu malum yolla atılandansa ondan da olabilir