Yardım tüm gün boyu xiaomi telefon araştırdım kafam karıştı yardım ederseniz sevinirim?

lagrima

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
nur
Cihazım
xiaomi
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta v9.6.0.0
Telefon Modeli
xiaomi
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza ..
samsung note 5 kullanıcısıydım ve bugün itibari ile sattım xioami almayı kafama koymuştum lakin araştırdıkca iyice kafam karıştı hangi modeli almam gerektiğine karar veremedim.
aşağı yukarı 1700 civarı bütçem var . red mi note 5 pro; note 6 pro; mi 6, A2 lite, redmi 5 plus vs ya da başka hangisini almam gerektiği konusunda kararsızım. yardımcı olup fikir beyan derseniz çok sevinirim artı eksi olarak. :) en kısa zamanda almak istiyorum. ve son olarak gittigidiyor yada hepsiburadadan alacagım sorun yaşamam değil mi?
(konu açmak için doldurulması gerekli alanları altındaki örnekten kopyaladım )

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Note 5 i neden sattiniz?

Oyla:

gkhnylmz8991

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
mi 10t pro
Konular
3
samsung note 5 kullanıcısıydım ve bugün itibari ile sattım xioami almayı kafama koymuştum lakin araştırdıkca iyice kafam karıştı hangi modeli almam gerektiğine karar veremedim.
aşağı yukarı 1700 civarı bütçem var . red mi note 5 pro; note 6 pro; mi 6, A2 lite, redmi 5 plus vs ya da başka hangisini almam gerektiği konusunda kararsızım. yardımcı olup fikir beyan derseniz çok sevinirim artı eksi olarak. :) en kısa zamanda almak istiyorum. ve son olarak gittigidiyor yada hepsiburadadan alacagım sorun yaşamam değil mi?

kardeşim ben note 6 pro kullanıyorum. gerek şarz gerek performans gerekse kamera olarak tatmin edici. bana sorarsan note 6 pro al.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Samsung Note 5 sonrası size Mi Max3 yakışır

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

Oyla:

yusufseyhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Büyük ekran mı normal ekran mı olsun? şarjı mı iyi gitsin yoksa kamerası mı iyi olsun? Yada hiç biri önemli degil hız arıyorum derseniz işlemcisi mi iyi olsun?

Bu konular ve öncelikleriniz hakkında açıklama yaparsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

Telefon dediğiniz şey aslında bir paket. İşlemcisiyle kamerası ile hafıza ve ram ile aslında bir paket satın alacaksınız. Bu paketi seçerken öncelikleri belirlemek ilerde pişman olmamak adına hayati önem taşıyor. Paket içeriğinin hepsi iyi olsun derseniz fiyatlar bütçeyi aşıyor. O yüzden bazı durumlardan feragat etmeniz bazı durumlarda da istediginizi alabilmeniz gerekir.

Son düzenleme:
Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
İmkân var ise şüphesiz Pocophone F1 tavsiye ederim .
Ancak 1700 TL fiyat bandında bir ürün arıyor iseniz.

1) Mi8 SE
2) Redmi Note 7
3) Mi Max 3
4) Redmi Note 6 Pro

Şeklinde bir sıralama yapılabilir.

Donanımsal olarak bu fiyat bandında alınabilecek en güçlü cihaz Mi 8 SE dir.
Lakin Mi8 SE Uzak Doğu pazarına özel çıkarılan bir model olduğundan Global Sürümü bulunmamaktadır.
Fakat Root, Rom gibi işler ile ilgili iseniz Mi 8 SE tam da size göre bir seçim olacaktır.

Redmi Note 7 şahsi fikrime göre Mi 8 SE den sonra gelmektedir. Ancak Redmi Note 7 de çok güçlü ve şık bir cihazdır.

Mi8 SE ve RedMi Note 7 cihazlarını de ufak bir araştırma yapıp satıcılarla iletişime geçerek Pasaport kayıtlı olan cihazları var ise talep edebilirsiniz . ( Turan Gsm e göz atabilirsiniz )

Bu iki cihazdan sonra ise Skorpi hocamın göz bebeği Mi Max 3 ü tavsiye ederim.
Gayet yeterli ve çokta şık bir cihaz.
Samsung Note 5 ten sonra büyüklük konusunda yadırgamayacağınız bir seçim olabilir.

Ancak size tavsiyem yusufseyhan hocamında belirttiği gibi öncelik ve beklentilerinizi belirlemenizdir.

Ardından ise Bu cihazlar hakkında Gerek bu platform , Gerek Youtube , Gerek ise diğer internet sitelerinde sağlam bir araştırma yapmanız
( Cihaz karşılaştırmaları için u kullanabilirsiniz )
Ve de kullanıcı yorumlarını incelemeniz,
Ardından ise tüm cihazların ( + ) ve ( - ) ' lerini tartarak bir karar vermeniz en sağlıklı seçimi yapmanıza olanak sağlayacaktır.

Şimdiden yapacağınız tercih ile alacağınız cihaz hayırlı olsun :)

Son düzenleme:
Oyla:

buz_mavisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
mi4
Konular
0
hocam biraz gec kaldın.fiyatlar arttı. hemen derseniz alacagınız cihazlar, işlemci iyi olsun batarya normal 1 günü cıkarsın dersenız mi8 lite. Batarya iyi olsun işlemci biraz düsük derseniz redmi 6 pro. Beklemek istersenız redmi note 7 ve note 7 pro gelecek. Ama fiyat 2000 lerden cıkar. garantisiz elden alırım derseniz mi8 se cok iyi cihaz. ucuz olsun, oyun oynamam derseniz redmi5 plus olabilir. cunku diger garantili cihazlarda 300 er lira fiyat artışı var.gecen haftaya kadar fiyatlar birbirine yakındı ve redmi 5 plus almak mantıklı değildi.

Oyla:

ororakaru

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bülent
Cihazım
lg
Konular
2
mi 5s kullanıyorum ve gayette memnunum,bu arada profil resminiz second life avatar demi?

Oyla:

lagrima

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
nur
Cihazım
xiaomi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Note 5 i neden sattiniz?
bataryasından sıkıntı yasamaya basladım 3 kez batarya degistirdim gene sorun gene sorun ve bana sarjı sadece yarım gün dayanıyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung Note 5 sonrası size Mi Max3 yakışır

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
sıfır alacagım için beni aşıyor o fiyat ne yazık ki

İmkân var ise şüphesiz Pocophone F1 tavsiye ederim .
Ancak 1700 TL fiyat bandında bir ürün arıyor iseniz.

1) Mi8 SE
2) Redmi Note 7
3) Mi Max 3
4) Redmi Note 6 Pro

Şeklinde bir sıralama yapılabilir.

Donanımsal olarak bu fiyat bandında alınabilecek en güçlü cihaz Mi 8 SE dir.
Lakin Mi8 SE Uzak Doğu pazarına özel çıkarılan bir model olduğundan Global Sürümü bulunmamaktadır.
Fakat Root, Rom gibi işler ile ilgili iseniz Mi 8 SE tam da size göre bir seçim olacaktır.

Redmi Note 7 şahsi fikrime göre Mi 8 SE den sonra gelmektedir. Ancak Redmi Note 7 de çok güçlü ve şık bir cihazdır.

Mi8 SE ve RedMi Note 7 cihazlarını de ufak bir araştırma yapıp satıcılarla iletişime geçerek Pasaport kayıtlı olan cihazları var ise talep edebilirsiniz . ( Turan Gsm e göz atabilirsiniz )

Bu iki cihazdan sonra ise Skorpi hocamın göz bebeği Mi Max 3 ü tavsiye ederim.
Gayet yeterli ve çokta şık bir cihaz.
Samsung Note 5 ten sonra büyüklük konusunda yadırgamayacağınız bir seçim olabilir.

Ancak size tavsiyem yusufseyhan hocamında belirttiği gibi öncelik ve beklentilerinizi belirlemenizdir.

Ardından ise Bu cihazlar hakkında Gerek bu platform , Gerek Youtube , Gerek ise diğer internet sitelerinde sağlam bir araştırma yapmanız
( Cihaz karşılaştırmaları için u kullanabilirsiniz )
Ve de kullanıcı yorumlarını incelemeniz,
Ardından ise tüm cihazların ( + ) ve ( - ) ' lerini tartarak bir karar vermeniz en sağlıklı seçimi yapmanıza olanak sağlayacaktır.

Şimdiden yapacağınız tercih ile alacağınız cihaz hayırlı olsun :)
teşekkürler sıfır cihaz alacagım için bu ilk seçenek 2000 leri geçiyor fazlası ile.
ekran büyük olsun şarjı uzun süre gitsin. donma kasma yapmasın. şebeke sorunu yaşamayayım. oyun cok oynamam ama sosyal medya fazlası ile kullanır foto çekerim . aslında bir telefon bağımlısıyım bir süre sonra telefon kasınca donunca geriliyorum seri olması lazım :))

sifir düşünüyordum sahibinden com a bakınca kafam karıştı pasaport kayıtlı olan cihazlarda sorun yaşamazmıyım ? kapanma vs gibi bit gün en az 3 5 sene kullanacağım bu telefonu

Son düzenleme:
Oyla:

BahadirHan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
19
bataryasından sıkıntı yasamaya basladım 3 kez batarya degistirdim gene sorun gene sorun ve bana sarjı sadece yarım gün dayanıyordu.

sıfır alacagım için beni aşıyor o fiyat ne yazık ki

teşekkürler sıfır cihaz alacagım için bu ilk seçenek 2000 leri geçiyor fazlası ile.
ekran büyük olsun şarjı uzun süre gitsin. donma kasma yapmasın. şebeke sorunu yaşamayayım. oyun cok oynamam ama sosyal medya fazlası ile kullanır foto çekerim . aslında bir telefon bağımlısıyım bir süre sonra telefon kasınca donunca geriliyorum seri olması lazım :))

sifir düşünüyordum sahibinden com a bakınca kafam karıştı pasaport kayıtlı olan cihazlarda sorun yaşamazmıyım ? kapanma vs gibi bit gün en az 3 5 sene kullanacağım bu telefonu
Redmi note 6 pro. Cumartesi günü aldım çok mutluyum

Oyla:
Üst Alt